Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ «Έκλεισα δύο σπίτια, και το δικό μου και του παιδιού»

  ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ
Επιμένοντας στη αρχική του κατάθεση, ότι δηλαδή βρισκόταν σε αυτοάμυνα, ο Γιώργος Ρουπακιάς, ο οποίος χθες το….

πρωί οδηγήθηκε στα δικαστήρια Πειραιά και κρίθηκε προφυλακιστέος, περιέγραψε στην 6η τακτική ανακρίτρια τη σχέση του με τη Χρυσή Αυγή ως «χαλαρή», ενώ δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του.
Ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα ανέφερε στην ανακρίτρια πως βρισκόταν σε άλλη καφετέρια και έπινε τον καφέ του. Την ώρα που έφευγε από την καφετέρια για να πάει στο αυτοκίνητό του δέχτηκε επίθεση από 8-10 άτομα. Στην προσπάθειά του να αμυνθεί -σύμφωνα με την απολογία του- έβγαλε ένα μαχαίρι από το Ι.Χ. του και μαχαίρωσε τον 34χρονο Παύλο Φύσσα.

«Έπινα καφέ σε άλλη καφετέρια και σηκώθηκα να φύγω, είδα μπροστά μου δύο ομάδες συγκεντρωμένες, η μία ομάδα περίπου 6-8 άτομα, που μου την έπεσε. Ήμουν σε άμυνα, δέχθηκα επίθεση και γι’ αυτό έβγαλα μαχαίρι. Δεν γνώριζα το θύμα. Δεν ήταν στοχοποιημένο».
Όλα τα παραπάνω έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, οι οποίοι ανέφεραν ότι είδαν τον Γιώργο Ρουπακιά να πλησιάζει τον 34χρονο κραδαίνοντας το μαχαίρι, να τον αγκαλιάζει και να το μπήγει στην καρδιά του.
(Στα δικαστήρια Πειραιά ο Γιώργος Ρουπακιάς)

(Με σκυμμένο το κεφάλι στα δικαστήρια)
«Ήμουν μόνος μου»
Ο 45χρονος όπως φαίνεται, προκειμένου να παρέχει κάλυψη στα υπόλοιπα μέλη της Χρυσής Αυγής που ήταν στο σημείο ισχυρίστηκε πως ήταν μόνος του.
Αναφορικά με τα βίντεο-ντοκουμέντα και τις φωτογραφίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, βάσει των οποίων η σχέση του με τη Χρυσή Αυγή είναι κάτι παραπάνω από «χαλαρή», ο 45χρονος είπε: «Πήγαινα σε ομιλίες, σε συγκεντρώσεις, και μία φορά βοήθησα σε διανομή τροφίμων».
«Έκλεισα δύο σπίτια»
Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, περιγράφοντας τη στιγμή της δολοφονίας, ο Γιώργος Ρουπακιάς εμφανίστηκε μετανιωμένος για την αποτρόπαια πράξη του (σ.σ.: την οποία έχει ομολογήσει από την αρχή): «Έκλεισα δύο σπίτια, και το δικό μου και του παιδιού».
Τον… καίει το κινητό
Ο 45χρονος υποστήριξε ενώπιον της ανακρίτριας ότι δέχθηκε μία κλήση στο κινητό του τηλέφωνο από φίλο του, η οποία ωστόσο δεν είχε σχέση με το περιστατικό. Οι πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι ο Ρουπακιάς, ο οποίος ήταν στο σπίτι του, δέχτηκε και έκανε πάνω από πέντε τηλεφωνήματα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zougla.gr, ο δράστης κατείχε δύο κινητά τηλέφωνα (ένα παλιό καρτοκινητό, στο οποίο δεχόταν κλήσεις από τη Χ.Α., και ένα δεύτερο για προσωπική χρήση). Μάλιστα, ανάμεσα σε εκείνους που συμμετείχαν τηλεφωνικά στην κινητοποίηση ήταν και ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας της Χρυσής Αυγής Γ. Πατέλης, αλλά και ένας ακόμη, από άλλη Τοπική Οργάνωση της «ευρύτερης περιφέρειας» του Πειραιά.

http://www.trelokouneli.gr/eklisa-dio-spitia-ke-to-diko-mou-ke-tou-pediou/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...