• Συλλεκτικά Κέρματα

  • Koula News

  • Pixwords Λύσεις

  • 250+ Flash Games

  • PixWords Scenes Λύσεις

  • 12 Ελληνικά Torrent Sites 2016

  • Γεωπονικά Θέματα!

  • PicWords Λύσεις

  • ΛεξοΜανία Λύσεις

  • Slice Words Λύσεις

  • Me1matia Channel

  • Apache OpenOffice 4.1.7

Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Γιώργος Καρατζαφέρης «Αν είχα απορροφήσει κάποιους από την Χρυσή Αυγή δεν θα είχε εκφυλιστεί αυτό το μόρφωμα»



Επίθεση εναντίον της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, υποστηρίζοντας ότι είχε προειδοποιήσει από το ’96 την ηγεσία της Ν.Δ.
«Το 1996-1997, βουλευτής της ΝΔ τότε, είχα έρθει σε επαφή με κάποια παιδιά της…

ΟΝΝΕΔ, που λόγω αλλαγής της ηγεσίας του κόμματος, είχαν αποκλίνει προς τη Χ.Α. Προσπάθησα να κάνω μια “παλιννόστηση”. Δυστυχώς δεν μου το επέτρεψαν. Τους έλεγα ότι πρέπει να τους εντάξουμε στο συνταγματικό τόξο, διαφορετικά θα γίνουν αγριάνθρωποι. Αυτό που είναι σήμερα. Τους έλεγα ότι θα τους βρουν μπροστά τους. Και έγινε. Το κατάφερα όμως με ένα άλλο μέλος της τότε Ακροδεξιάς. Με το Εθνικό Μέτωπο του κ. Μ. Βορίδη», είπε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star.
Ο κ. Καρατζαφέρης αναφερόμενος στον νυν κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Μάκη Βορίδη ανέφερε: «Όταν έβαλα στο κόμμα μου τον Μ. Βορίδη, το σύστημα μου επιτέθηκε ότι κουβαλάω τους Ακροδεξιούς. Σήμερα η Ν.Δ έκανε αυτόν τον άντρα κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο. Αν είχα απορροφήσει τότε κάποιους από την Χ.Α, τώρα δεν θα είχε εκφυλιστεί έτσι αυτό το μόρφωμα».
«Είδα τον κ. Λαγό, που θεωρείται από τους πλέον άγριους. Τον θυμάμαι με την οικογένειά του και σημαίες της ΝΔ στις διάφορες εκδηλώσεις. Τώρα είναι πολύ δύσκολο όλοι αυτοί να γυρίσουν πίσω. Είναι μια συμμορία που πιστεύει περισσότερο στον ναζισμό», σημείωσε.
Ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε ότι «ο κόσμος θα πηγαίνει στα άκρα, που είναι η Χ.Α και κάποιες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, αν η αστική δημοκρατία δεν σοβαρευτεί. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι οι Χρυσαυγίτες είναι σατανιστές και παγανιστές. Ένας εκ των βουλευτών της Χ.Α συμμετέχει σε ένα Ελληνο-νορβηγικό συγκρότημα που μιλάει με ακατανόμαστες ύβρεις για τον Χριστό. Πιο χυδαίες που και ο φανατικότερος Ισλαμιστής δεν εκστομίζει».
Τώρα όμως, ακόμα και το σύστημα που πίστευε ότι εξυπηρετείται από την Χ.Α, κατάλαβε ότι έκανε λάθος. Είναι το σύστημα που είναι πάνω από την εκτελεστική εξουσία. Είναι το σύστημα που έβαλε την Ελλάδα σε ένα μονόδρομο. Που οδήγησε τον κόσμο στα Άκρα…
Απηύθυνε δε έκκληση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Εκτός από τους πολιτικούς αρχηγούς, να καλέσει και τους ισχυρούς διαμορφωτές της κοινής γνώμης και να τους θέσει υπόψη τις ανάγκες που έχει η Δημοκρατία», τόνισε.
Ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε, επίσης, πως «υπάρχουν πολλοί δυσαρεστημένοι στην Χ.Α από τον τρόπο που χειρίζεται την εξουσία ο κ. Μιχαλολιάκος». «Κάποιοι απ’ αυτούς, έχουν στείλει επιστολές που ζητούν μεγαλύτερη διαφάνεια στα θέματα. Τον στρατό που έφτιαξε δεν τον ελέγχει πλέον. Όπως και ο κ. Δένδιας δεν ελέγχει πλήρως –κατά δική του ομολογία- τους αστυνομικούς», πρόσθεσε.
Ανέφερε, μάλιστα, ότι ο κ. Κασιδιάρης του θυμίζει «τον Ιωαννίδη του Παπαδόπουλου».
http://www.trelokouneli.gr/an-eicha-aporrofisei-kapoious-apo-thn-chrusi-augi-den-tha-eiche-ekfulistei-auto-to-morfoma/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...