Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Τέλος η Χρυσή Αυγή - Την βγάζουν εκτός νόμου!

Μετά απο 40 χρόνια μιζών, διαφθοράς και ξεπουλήματος Εθνικής κυριαρχίας, το Ελληνικό κράτος επιτέλους έκανε συλλήψεις ενεργών πολιτικών προσώπων αλλά και αρχηγού κόμματος για την κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα και οι πολίτες της.
Γιατί όμως η Χρυσή Αυγή πληρώνει την νύφη και βγαίνει εκτός νόμου;

Οχι φυσικά για μια πολιτική δολοφονία που δεν ήταν η πρώτη στην μεταπολίτευση, ούτε γιατί σπάνε στο ξύλο τους λαθρομετανάστες και τους πάγκους τους.

Το σύστημα παίζει τα ρέστα του αφού όλοι εκ των έσω γνωρίζαν οτι στο τέλος του καλοκαιριού το κόμμα της ακροδεξιάς είχε φτάσει κοντά στο 20% (!) και ήξεραν οτι δεν υπήρχε περίπτωση σε ενδεχόμενες εκλογές να σχηματιστεί κυβέρνηση, παρά μόνο με συνεργασία ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ/ΠΑΣΟΚ. Σε αυτή την περίπτωση αντιπολίτευση γινόταν η Χρυσή Αυγή!

Το συνταγματικό τόξο δεν το ήθελε φυσικά αυτό αφού θα ήταν η αρχή του τέλους τους και περίμενε την ευκαιρία του, που του δόθηκε με την δολοφονία του Π. Φύσσα. Απο εκείνη την ημέρα με εναν απίστευτο συντονισμό που πρώτη φορά βλέπουμε σε αυτό το κράτος και με αιχμή του δόρατος τα "δημοκρατικά" δελτία ειδήσεων ανέλαβαν να τελειώσουν το κόμμα του Μιχαλολιάκου. Να θυμίσουμε οτι είναι τα ίδια δελτία που υπερασπίζονται με τόσο πάθος σε καθημερινή βάση τα Μνημόνια και τα σκληρά μέτρα λιτότητας εναντίον του λαού.

Την ίδια ώρα σχεδόν όλοι οι συνταγματολόγοι δηλώνουν οτι οι συλλήψεις είναι στα όρια της νομιμότητας, αφού γίνονται με κυβερνητική πρωτοβουλία και οχι με βάση την σωστή δικαστική διαδικασία της Δικαιοσύνης, άρα μιλάνε για πολιτικές διώξεις.

Ναι η Χρυσή Αυγή είναι ενα φασιστικό κόμμα αλλά αυτό επέλεξαν δημοκρατικά 500.000 συμπολίτες μας και μόνο αυτοί είναι υπεύθυνοι να το βγάλουν εκτός Βουλής ή να του δώσουν περαιτέρω δύναμη. Η Δημοκρατία άλλωστε δεν έχει αδιέξοδα. Σωστά;

Φοβόμαστε οτι ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου, αφού το σύστημα αποφάσισε να τιμωρήσει αυτούς που φοβάται πιο πολύ και οχι τους πραγματικά υπεύθυνους, που εξαιτίας τους ανέβηκε και η Χ.Α.

Και ο Έλληνας πλέον είναι υποψιασμένος αλλά και αντιδραστικός και δεν καταπίνει οτι του δώσουν έτσι άμασητα. Πολύ περισσότερο όταν μετά απο τα χιλιάδες κακουργήματα (οικονομικά και μη) που έχουν τελεσθεί στη χώρα μας απο πολιτικούς και πολιτικά κόμματα όλα αυτά τα χρόνια, ακόμη δεν έχει πάει ούτε ένας φυλακή (ακόμη το σκέφτονται για τον Άκη)!

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/09/blog-post_5800.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...