Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Η πρώτη νύχτα των Χρυσαυγιτών στο κελί

Στα κρατητήρια της Αντιτρομοκρατικής διανυκτέρευσε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους βουλευτές του κόμματος,  Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρο, Γιάννη Λαγό και Νίκο Μίχο, οι οποίοι…

καθόλη τη διάρκεια της νύχτας παρέμειναν στα κρατητήρια της Ασφάλειας.
Να σημειωθεί μάλιστα ότι η αστυνομία δεν επέτρεψε την επικοινωνία μεταξύ των τεσσάρων βουλευτών με τον αρχηγό τους.
Την ίδια ώρα, φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από το βράδυ του Σαββάτου απεικονίζουν τους συλληφθέντες πίσω από τα «κάγκελα» της Ευελπίδων.
Στις δύο από αυτές διακρίνεται ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ενώ στις άλλες δύο απεικονίζονται ο Νίκος Μίχος και ο Παναγιώτης Λαγός.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν πρώτα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, Δημήτρη Πιέρρο, και στη συνέχεια στον αρμόδιο ανακριτή. Ομάδα 16 εισαγγελέων άσκησαν τη δίωξη κατά των συλληφθέντων βουλευτών.
Κατά την άφιξή τους στην Ευελπίδων, η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, αγκάλιασε τον άντρα της και του είπε: «Αγάπη μου, τους ξεφτίλισες, ζήτω η Χρυσή Αυγή!». Η κόρη του, Ουρανία, φίλησε τον πατέρα της, φωνάζοντας «μπαμπά, μπαμπά!» και στη συνέχεια έπεσε κλαίγοντας στην αγκαλιά της μητέρας της.
«Δεν λυγίζουμε, κουφάλες!» φώναξε ο Ηλίας Κασιδιάρης.
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος και οι τέσσερις βουλευτές του ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη, μαζί με άλλους τρεις από τους συνολικά 20 συλληφθέντες.
Οι υπόλοιποι έλαβαν επίσης προθεσμία, αλλά για την Τετάρτη. Υπενθυμίζεται ότι η δίωξη για την υπόθεση αφορά στην κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης σε εγκληματική οργάνωση και της παράνομης οπλοκατοχής κατά περίπτωση.
Ζήτημα ανακύπτει με τον βουλευτή Επικρατείας της ΧΑ, Χρήστο Παππά, που παραμένει ασύλληπτος.



http://www.trelokouneli.gr/h-proth-nuchta-ton-chrusaugiton-sto-keli/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...