Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Πρώτη φορά συλλαμβάνονται εν ενεργεία βουλευτές από την πτώση της χούντας και μετά

Οι σημερινές συλλήψεις των βουλευτών της Χ.Α. είναι οι πρώτες που αφορούν εκλεγμένους αντιπροσώπους του λαού από την πτώση της χούντας, δηλαδή από το 1974, και μετά. Κι αυτό γιατί η κατηγορία για το κακούργημα «συγκρότηση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση » δεν απαιτεί άρση βουλευτικής ασυλίας.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι συλληφθέντες χρυσαυγίτες είναι συγκρότηση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με βάση το άρθρο 187 παρ. 1 του Ποινικού Κώδικα. Οι συλλήψεις αποφασίστηκαν με εντολή αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου μετά τη μελέτη του πορίσματος του αντεισαγγελέα κ. Χ. Βουρλιώτη, χωρίς να ανατεθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου ενεργοποιήθηκε η παραγγελία της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, καθώς έχει τεκμηριωθεί ότι η Χρυσή Αυγή λειτουργεί ως εγκληματική οργάνωση. Ο κ. Ν. Μιχαλολιάκος περιγράφεται ως αρχηγός και σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης τουλάχιστον 10 ετών.
attacktv.gr
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/09/blog-post_8475.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...