Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Το Norwegian Jade ζήτησε να πιάσει λιμάνι, αλλά η απεργία έδωσε... απαγορευτικό!

Αναστάτωση έχει προκαλέσει μεταξύ των πρακτόρων του Ηρακλείου η πληροφορία ότι το πολυτελέστατο... κρουαζιερόπλοιο Norwegian Jade της Norwegian Cruise Line που είχε ζητήσει εκτάκτως να 'δέσει' στο λιμάνι του Ηρακλείου δεν θα έθει τελικά εξαιτίας της απεργίας των δύο πλοηγών που απεργούν αύριο! Και το περίεργο δεν είναι ότι οι δύο άνθρωποι απεργούν , όπως έχουν δικαίωμα και πως το Ηράκλειο θα χάσει αρκετά έσοδα από τους χιλιάδες επισκέπτες που δεν θα έρθουν, αλλά από τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά που υπάρχουν σε αυτή τη χώρα.

"Εντάξει οι άνθρωποι αυτοί κάνουν απεργία. Σεβαστό. Αλλά γιατί να μην μπορεί να μπει στο λιμάνι του Ηρακλείου ένα πλοίο επειδή απεργεί η πλοηγική υπηρεσία όταν αλλού στο Κατάκωλο πχ ή στον Άγιο Νικόλαο που δεν έχου πλοηγούς γιατί μπαίνουν τα πλοία;" τόνισε στο CRETALIVE ναυτιλιακός πράκτορας.

Σε κάθε περίπτωση το θέμα είναι ότι εξαιτίας της απεργίας το Norwegian Jade δεν θα έρθει τελικά και θα πάει Μύκονο-Σαντορίνη.
cretalive.gr
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/09/norwegian-jade.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...