Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Καταδίκη για τον πατέρα που έκλεψε μαρκαδόρους!


Ο άνεργος πατέρας που συγκλόνισε το πανελλήνιο όταν συνελήφθη για την κλοπή ενός πάμφθηνου κουτιού με μαρκαδόρους που είχε ανάγκη το παιδί του για το σχολείο, δεν απέφυγε... την καταδίκη από το Αυτόφωρο στο εδώλιο του οποίου κάθισε χωρίς να έχει συνήγορο υπεράσπισης.

Παρά την αμηχανία στην οποία βρέθηκαν οι δικαστές στο Αυτόφωτο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ήταν υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν το «γράμμα του νόμου», καθώς σε βάρος του 46χρονου άνδρα υπήρχε η μήνυση του επόπτη των ταμείων του πολυκαταστήματος, ο οποίος πάντως δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Ήταν, ίσως, ο μόνος που δεν συγκινήθηκε όταν έπιασε τον κατηγορούμενο να βάζει στην τσέπη το ευτελούς αξίας κουτί κι εκείνος του εξήγησε το δράμα του.

Με δάκρυα στα μάτια, ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε την πράξη του στην απολογία του επισημαίνοντας ότι αναγκάστηκε να κλέψει γιατί δεν του έφταναν τα χρήματα για να αγοράσει όσα σχολικά είδη χρειαζόταν το παιδί τοhttp://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/09/blog-post_4440.htmlυ… «Όταν με κατάλαβαν, ήθελα να με καταπιεί η γη. Τους έδειξα το πορτοφόλι μου που είχε μέσα 20 ευρώ και τα πήραν. Ζητάω συγνώμη και δεν πρόκειται να το ξανακάνω», είπε στους δικαστές. Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 20 ημερών με τριετή αναστολή και του χρέωσε δικαστικά έξοδα ύψους 80 ευρώ.
Πρώτο Θέμα
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/09/blog-post_4440.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...