Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Νέα έσοδα για τα στούντιο πορνό ταινιών από μηνύσεις για torrents



Τους τελευταίους 12 μήνες, οι αγωγές για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες... κυρίως σε βάρος χρηστών torrent (και μερικών εκατοντάδων χρηστών ed2k), είχαν ως αποτέλεσμα 99.924 κατηγορούμενους. Από τις 80 συνολικές υποθέσεις που έχουν υποβληθεί αρχικά, 68 είναι ακόμα ενεργές με 70.914 κατηγορούμενους.

Όλα αυτά τα δεδομένα αναλύθηκαν και ομαδοποιήθηκαν από άγνωστη πηγή η οποία ξόδεψε μήνες ώστε να κάνει μια πλήρη επισκόπηση όλων των μαζικών μηνύσεων όσον αφορά τα P2P (peer-to-peer).

«Ελπίζω ότι με τα διαθέσιμα συγκεντρωμένα στοιχεία θα ενθαρρύνω την συζήτηση η οποία θα μπορούσε να αποδειχτεί πολύτιμη για εκείνους που αντιστέκονται και παλεύουν ενεργά για τα δικαιώματα τους», δήλωσε ο ανώνυμος στο TorrentFreak.

Τα έγγραφα που περιέχουν στοιχεία για τους εμπλεκόμενους και τις υποθέσεις των μηνύσεων από τις 8 Ιανουαρίου 2010 μέχρι και τις 21 Ιανουαρίου 2011 θα είναι διαθέσιμα μέσω του συνδέσμου στο Google Docs και θα ανανεώνονται συχνά.

Οι μαζικές μηνύσεις κατά P2P χρηστών αποτελούν μια νέα ροή εσόδων για τις βιομηχανίες παραγωγής ταινιών σεξουαλικού περιεχομένου και τα κινηματογραφικά στούντιο.

Οι κάτοχοι των πνευματικών δικαιωμάτων προσπαθούν να αποκτήσουν τα προσωπικά στοιχεία εκείνων που διαμοιράζουν το προστατευμένο υλικό και έπειτα προσφέρουν στον εναγόμενο τη δυνατότητα να διευθετήσουν την υπόθεση με την καταβολή από την πλευρά του μερικών εκατοντάδων - ή ακόμα και χιλιάδων – δολαρίων.
Τα θύματα λένε ότι αυτό θα τους επιτρέψει να αποφύγουν την πλήρη δίκη και ενδεχομένως ακόμα μεγαλύτερα οικονομικά πρόστιμα.

ΠΗΓΗ: TECHIT.GR 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...