Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Πήγε για σαφάρι και ελέφαντας με σεξουαλικές ορμές του διάλυσε το αυτοκίνητο!+photos



Όταν ένας ηλικιωμένος άνδρας έκανε κράτηση για να συμμετέχει σε ένα σαφάρι ,την περιπέτεια της ζωής του στη Νότια Αφρική, ήξερε ότι θα ήταν ένα ταξίδι που ποτέ δεν θα ξέχναγε...
Σίγουρ όμως δεν υπολόγιζε ότι παραλίγο να έχανε και την ζωή του όταν είχε μια απρόσμενη συνάντηση με έναν επιθετικό ελέφαντα.
Ο Ιρλανδός John Somers πήρε έναν φίλο του για χαλαρωτικές διακοπΌταν ένας ηλικιωμένος άνδρας έκανε κράτηση για να συμμετέχει σε ένα σαφάρι ,την περιπέτεια της ζωής του στη Νότια Αφρική, ήξερε ότι θα ήταν ένα ταξίδι που ποτέ δεν θα ξέχναγε.
Σίγουρ όμως δεν υπολόγιζε ότι παραλίγο να έχανε και την ζωή του όταν είχε μια απρόσμενη συνάντηση με έναν επιθετικό ελέφαντα.
Ο Ιρλανδός John Somers πήρε έναν φίλο του για χαλαρωτικές διακοπές στοPilansberg Game Reserve στο Γιοχάνεσμπουργκ για να γιορτάσει τα εξηκοστά έκτα γενέθλιά του.
Λάτρης της άγριας ζωής,οδήγησε κατά μήκος ενός χωμάτινου δρόμου μέχρι που στην πορεία του ήρθε αντιμέτωπος με έναν ελέφαντα πέντε τόνων ελέφαντα, ο οποίος άρχισε να έρχεται απειλητικά προς το μέρος τους.
Στην αρχή το τεράστιο θηλαστικό, που ονομάζεται Amarula, πλησίαζε πλαγίως το γκρι αυτοκίνητο, πριν αποφασίσει να «αφήσει» το βάρος του πάνω στο αυτοκίνητο του Ιρλανδού.Γύρισε το αυτοκίνητο ανάποδα τρομοκρατώντας τους δύο φίλους οι οποίοι είδαν τον χάρο με τα μάτια τους βλέποντας τον τεράστιο ελέφαντα να «παίζει» με το αυτοκίνητο τους.
Ευτυχώς ο ελέφαντας τελικά βαρέθηκε και οι δύο φίλοι κατάφεραν να δραπέτευσουν απο το αυτοκίνητο τους με μικρές μόνο αμιχές και μώλωπες.
Σύμφωνα με τους ειδικούς της περιοχής θεωρείται ότι το ζώο είχε αυξημένες της ερωτικές του ορμόνες και ήταν σε αναζήτηση σύντροφου.
Ο φωτογράφος Riaan van Wyk, ήταν παρών και σε απόσταση ασφαλείας και τράβηξε τις φωτογραφίες που θα δείτε πιο κάτω.


7news.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...