Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

3DS: διάλειμμα ανά 30' συνιστά η Nintendo



Η Nintendo συμβουλεύει τους παίκτες, για να αποφύγουν τη ναυτία καθώς παίζουν 3D παιχνίδια στο 3DS, να κάνουν ένα διάλειμμα 15 λεπτων κάθε 30 λεπτά.

Σύμφωνα με άρθρο στην ιαπωνική εφημερίδα, Nikkei, η τρισδιάστατη απεικόνιση μπορεί να επηρεάσει άτομα που είναι επιρρεπή στη ναυτία αλλά και άτομα που υπό κανονικές συνθήκες δεν αντιμετωπίζουν τέτοιο πρόβλημα. Το 3D μπορεί επίσης να κουράσει σχετικά γρήγορα τα μάτια.

Τα παιδιά κάτω των έξι, όπως έχουμε ξαναπεί, θα πρέπει να μείνουν μακριά από τις 3D δυνατότητες του 3DS μιας και αυτές μπορούν να έχουν σοβαρό αντίκτυπο στην όρασή τους η οποία ακόμη βρίσκεται υπό ανάπτυξη, αν και αυτό μένει να επιβεβαιωθεί και επίσημα από την επιστημονική κοινότητα. Η Nintendo προτιμά πάντως να το παίξει εκ του ασφαλούς, καλώντας τους γονείς να έχουν τον νου τους στα παιδιά καθώς αυτά παίζουν με το σύστημα.

Η εταιρεία δήλωσε σε αρκετές περιπτώσεις, πως οι παίκτες θα πρέπει να κάνουν συχνά διαλείμματα από το 3DS, αν ξεκινήσουν να μην νιώθουν καλά.
insomnia.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...