Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Μήπως τελικά λεφτά υπάρχουν;



Γνωρίζω πολύ καλά ότι το autoblog.gr ασχολείται μόνο με θέματα αυτοκινήτου και όχι με την πολιτική.
Επιτρέψτε μου όμως να κάνω το παρακάτω ερώτημα.
Πώς ζητάς από τους πολίτες αυτού του κράτους να πληρώνουν φόρους στα πάντα (μόνο ο αέρας μας έμεινε δωρεάν) και απ την άλλη να παίρνεις για περιπολικά τόσο ακριβά αυτοκίνητα; Και θα μου πεις ότι τα αγόρασαν φθηνά, οκ, αλλά σ’αύτους τους δύσκολους καιρούς που ούτε βενζίνη δεν μπορούμε να βάλουμε και κάθε μας μετακίνηση την σκεφτόμαστε, πάρα μα πάρα πολύ καλά πριν την πραγματοποιήσουμε, πας αγαπητό κράτος και μου αγοράζεις Jeep Patriot 2.4l βενζίνη που καίει τ’άντερά του; Και στην καλύτερη ας υποθέσουμε ότι είναι δωρεά. Οκ, η συντήρησή και η βενζίνη δεν θα είναι όμως. Και με 170ps που αποδίδει το Jeep Patriot 2.4l οι επισκέψεις στα βενζινάδικα της αστυνομίας θα είναι συχνότατες. Και πες ότι τα είχαν ανάγκη να τα δώσουν στις ακριτικές περιοχές της Ελλάδας μας, έπρεπε να πάρουν Jeep Patriot;;;; Πάρτε ρε παιδιά Dacia Duster που και φθηνά στην αγορά είναι και στην συντήρηση.
‘Όμως ,επειδή ρώτησα τον οδηγό της αυτοκινητάμαξας και μου έδειξε κάποιο χαρτί το οποίο έλεγε ότι είναι δωρεά από κοινοτικά κονδύλια.Και ξαναλέω: Έπρεπε να πάρουν Jeep Patriot ή κάτι πολύ πιο φθηνό; Και όσα λεφτά θα εξοικονομούσαν από την αγορά να τα διέθεταν κάπου αλλού.Στους χαμηλοσυνταξιούχους για παράδειγμα!
Συνολικά 4 αυτοκινητάμαξες είδα εκείνη την ημέρα κοντά στην Μαγούλα με κάθε μία να έχει από 8 τεμάχια. Λέτε τα επόμενα αυτοκίνητα της ΕΛ.ΑΣ. να είναι Lambo Gallardo όπως στην Ιταλία;
http://www.autoblog.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...