Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016

O Mr Κολλαγόνο σε ρόλο χωροφύλακα

Εκτός από διοργανωτής της αστείας και αποτυχημένης συγκέντρωσης των #παραιτηθείτε, ο επιχειρηματίας Γ. Τσουκαλαδάκης, γνωστός και ως «Mr. Κολλαγόνο«, λειτουργεί και ως μπάτσος.

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου
 Και ζητάει ταυτότητες, όπως έκανε χθες στο Σύνταγμα με τη συνάδελφο Λιάνα Σπυροπούλου. Δεν τον υπάκουσε αυτή όταν ο Γ. Τσουκαλαδάκης της ζήτησε να κατέβει από τα σκαλιά της Βουλής, η κοπέλα αρνήθηκε γιατί έκανε τη δουλειά της και τότε άρχισαν τα παρατράγουδα.Ο κύριος αυτός με το κολλαγόνο κι ένας άλλος που συστήθηκε, επίσης, ως διοργανωτής ζήτησαν ταυτότητες. «Από την Αυγή είσαι και θες να μας το χαλάσεις, ταυτότητα γρήγορα», κραύγασε. Ο «Mr. Κολλαγόνο« ήθελε να δει ταυτότητα ρε φίλε. Όχι, στολή δεν φόραγε. Η Λιάνα φυσικά αρνήθηκε -αυτό έλειπε δα- και ξεκίνησε ένας διάλογος, όπως βλέπετε κι εσείς στη φωτογραφία, αρκετά έντονος.

  Τον καταλαβαίνω ωστόσο τον Γ. Τσουκαλαδάκη, τον νιώθω. Πήγαινε (και... πήγε) τόσο καλά η συγκέντρωση των #παραιτηθείτε (στη Θεσσαλονίκη είχε σκάρτα 500 άτομα) που έπρεπε να ελέγχει χίλια πράγματα. Τι να σου κάνουν ένας Ψαριανός, ένας Τζήμερος, ένας Βαρβιτσιώτης κι ένας Άδωνις μόνοι τους;...

 http://www.koutipandoras.gr/article/o-mr-kollagono-se-rolo-xwrofylaka

http://kafedakigr.blogspot.com/2016/06/o-mr.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...