Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Κυκλοφορεί νέος ιός και μολύνει κινητά - Τι πρέπει να ξέρετε;

Ερευνητές ασφαλείας του Trend Micro ανακάλυψαν νέα έκδοση....
του “Godless” του malware που μολύνει τις Android συσκευές που χρησιμοποιούν λειτουργικό σύστημα Android 5.1 Lollipop ή κάποια προηγούμενη έκδοση
Οι Android συσκευές που επηρεάζονται από το συγκεκριμένο malware είναι περίπου το 90% των συσκευών που χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο ενώ μέχρι σήμερα έχει προσβάλει περισσότερες από 850.000 συσκευές παγκοσμίως.
Όταν μία συσκευή έχει μολυνθεί από το “Godless” γίνεται κρυφή εγκατάσταση κακόβουλων εφαρμογών στη συσκευή οι οποίες επιτρέπουν την παρακολούθησή του χρήστη ενώ για να μολυνθεί μία συσκευή φαίνεται πως δεν είναι και τόσο δύσκολο αφού το “Godless” έχει ξεγελάσει τους μηχανισμούς ασφαλείας του Google Play.
Γι’ αυτό το λόγο η εταιρία ασφαλείας Trend Micro προειδοποιεί και παροτρύνει τους χρήστες να μην προχωρούν σε εγκατάσταση άγνωστων εφαρμογών και πριν εγκαταστήσουν μία εφαρμογή να ελέγχουν την ταυτότητα του developer ακόμη και αν η εφαρμογή έχει εγκριθεί από το Google Play.

 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2016/06/blog-post_9533.html

 http://greekto.blogspot.gr/2016/06/blog-post_28.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...