Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Στα δικαστήρια δύο δήμοι στα Χανιά για την παραλία Ελαφονησίου

Ακόμη ένα επεισόδιο στη διαμάχη μεταξύ των δήμων Κισάμου και Κανδάνου-Σελίνου για το θέμα της διαχείρισης μέρους της παραλίας του Ελαφονησίου εκτυλίχθηκε σήμερα στις αίθουσες του Ειρηνοδικείου Χανίων.
Η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια, καθώς χθες ο δήμος Κανδάνου-Σελίνου κατέθεσε αίτηση για προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα, κατηγορώντας τον δήμο Κισάμου ότι έχει αναπτύξει ομπρελοκαθίσματα σε σημείο της παραλίας που ανήκει στα δικά του διοικητικά όρια.
Για περισσότερο από πέντε ώρες, οι δήμαρχοι Κανδάνου-Σελίνου, Αντώνης Περράκης και Κισάμου, Θόδωρος Σταθάκης, μαζί με τους νομικούς συμβούλους και τους μηχανικούς των δήμων, παρέμειναν στο γραφείο της ειρηνοδίκη, παραθέτοντας η κάθε πλευρά τα δικά της επιχειρήματα. Η ειρηνοδίκης ζήτησε να προτείνουν συμβιβαστική λύση, κάτι που τελικά δεν επετεύχθη. Έτσι, η δικαστική λειτουργός τούς ανακοίνωσε ότι αύριο, Τετάρτη 29 Ιουνίου, θα εκδώσει την απόφασή της για τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα, αφήνοντας περιθώριο στις δύο πλευρές να επανεξετάσουν τη στάση τους.
Για το ίδιο θέμα, οι δύο δήμοι είχαν βρεθεί και πέρυσι ενώπιον της δικαιοσύνης, αλλά υπό την απειλή της έξωσης και των δύο από την παραλία του Ελαφονησίου είχε βρεθεί συμβιβαστική λύση.

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2289744/sta-dikastiria-dio-dimi-sta-chania-gia-tin-paralia-elafonisiou

http://greekto.blogspot.gr/2016/06/blog-post_29.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...