Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Νέες αστυνομικές ταυτότητες: Την άνοιξη ή το καλοκαίρι του 2017 η κυκλοφορία τους

Στη τελική ευθεία βρίσκεται η αντικατάσταση των παλιών ταυτουήτων με νέου τύπου που σε πρώτη φάση θα φέρουν τα βιομετρικά χαρακτηριστικά των κατόχων τους ενώ αργότερα θα προστεθούν και λοιπά στοιχεία, όπως ΑΜΚΑ, ΑΦΜ κλπ. Το βάρος της διαδικασίας έχουν επωμιστεί δύο επιτροπές, από το Υπουργείο Εσωτερικών και το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη. Εκτιμάται ότι μέχρι το τέλος Ιουνίου θα έχουν υποβληθεί οι προτάσεις των δύο επιτροπών, ώστε στη συνέχεια να δοθούν εγκρίσεις από τα αρμόδια υπουργεία και να πραγματοποιηθεί διεθνής διαγωνισμός για την ανάδειξη του αναδόχου του έργου. Ο προϋπολογισμός του έργου εκτιμάται στα 80 εκατ.ευρώ. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά απαιτητικό εγχείρημα που ελάχιστοι όμιλοι ανά τον κόσμο διαθέτουν την εμπειρία, τις τεχνικές προδιαγραφές και πιστοποιήσεις να αναλάβουν. Ενδιαφέρον για τον επικείμενο διαγωνισμό έχουν ήδη επιδείξει διεθνείς όμιλοι παραγωγής και εκτύπωσης εγγράφων ασφαλείας. Ιδιαίτερη σημασία έχει ότι μεταξύ αυτών, βρίσκεται και μια Ελληνική εταιρεία, η Inform Λύκος. Η εταιρεία διαθέτει δύο παραγωγικές μονάδες παραγωγής έξυπνων καρτών, ταυτοτήτων κλπ. σε Αυστρία και Ρουμανία. Σημειώνεται πως το ζήτημα της αντικατάστασης των αστυνομικών ταυτοτήτων αποτελούσε υποχρέωση της χώρας ήδη από το 2006. Έτσι την Άνοιξη ή το Καλοκαίρι του 2017 θα μπορεί να ξεκινήσει η κυκλοφορία των νέων ταυτοτήτων που θα αντικαταστήσουν τις παλαιού τύπου ταυτότητες.


http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/dhmosio/111851/nees-astynomikes-taftotites-tin-anoiksi-i-to-kalokairi-tou-2017-i-kykloforia-tous


http://greekto.blogspot.gr/2016/06/2017.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...