Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ http://www.yougreeks.site/

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2018 !! Και σας ευχαριστεί για τις 49.466.098 Προβολές για το 2017 !


Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016

Νέες αρνητικές εξελίξεις στην Μαρινόπουλος Α.Ε. ;

 

 

 

Στο άρθρο 99 μπαίνει ο Μαρινόπουλος;Το ενδεχόμενο υποβολής αίτησης για την υπαγωγή της εταιρείας στο άρθρο 99 εξετάζει σύμφωνα με  πληροφορίες η διοίκηση της αλυσίδας σούπερ – μάρκετ Μαρινόπουλος. Κατά τις ίδιες πληροφορίες το τελευταίο διάστημα δεν εξυπηρετούνται οι συμφωνίες που είχαν συναφθεί με προμηθευτές της αλυσίδας και λόγω των προβλημάτων ρευστότητας  θα επιχειρηθεί μέσω του άρθρου 99 η προστασία της εταιρείας από του πιστωτές της.
   
Η εξέλιξη αυτή που κατά παράγοντες της αγοράς είναι θέμα χρόνου να «επισημοποιηθεί»  δεν σχετίζεται με τα 33 υπερ – μάρκετ της αλυσίδας τα οποία  πλέον ανήκουν σε κοινή εταιρεία  του Μαρινόπουλου  και του Σκλαβενίτη.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο όμιλος Μαρινόπουλου απασχολεί πάνω από 12.000 εργαζόμενους  ενώ εφόσον  προκύψει αδυναμία πληρωμών προς τους χιλιάδες προμηθευτές των καταστημάτων της αλυσίδας θα προκύψει συστημικό πρόβλημα στην αγορά.


http://www.trelokouneli.gr/sto-arthro-99-beni-o-marinopoulos/


 http://greekto.blogspot.gr/2016/06/blog-post_22.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...