Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Τι υποστηρίζει η Βασίλισσα τελικά; Η ερώτηση της που προκάλεσε ερωτηματικά σε ΟΛΟΥΣ!


Σε θρίλερ εξελίσσεται το ενδεχόμενο αποχώρησης της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και οι επιπτώσεις....
που θα έχει στο σύνολο της ΕΕ η απόφαση που θα λάβουν οι Βρετανοί ψηφοφόροι.

Το Brexit μπορεί να ανέκτησε μεγάλο μέρος της δυναμικής του μετά την υποχώρηση που εμφάνισε έπειτα από τη δολοφονία της βουλευτού Τζο Κοξ την προηγούμενη Παρασκευή, ωστόσο υπολείπεται του Bremain.

Στο στρατόπεδο του Brexit η Ελισάβετ;

Στη δική της... δημοσκόπηση φέρεται να προέβη η Βασίλισσα Ελισάβετ ενόψει του βρετανικού δημοψηφίσματος ρωτώντας τους συνδαιτυμόνες της σε δείπνο: «Δώστε μου τρεις καλούς λόγους για τους οποίους η Βρετανία πρέπει να παραμείνει μέρος της Ευρώπης».

Ο Βιογράφος της Αυτού Μεγαλειότητος, Robert Lacey είναι ο άνθρωπος που μετέφερε τα λόγια της Βασίλισσας παραθέτοντας, μάλιστα, ως πιθανή ερμηνεία της αμφίσημης ερώτησής της, ότι η Ελισάβετ τάσσεται υπέρ της αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δεν θα επιβεβαίωναν ποτέ εάν η Βασίλισσα ζύγισε ή όχι τα οφέλη του Brexit σε ιδιωτικό δείπνο, αλλά πηγές των ανακτόρων φάνηκε να προσδίδουν αξιοπιστία στην αναφορά σχολιάζοντας πως τα λόγια που αποδίδονται στη Βασίλισσα ήταν «ερώτηση και όχι δήλωση».

Το περασμένο μήνα η ρυθμιστική αρχή των μίντια κατηγόρησε την εφημερίδα Sun πως παραπλάνησε σημαντικά τους αναγνώστες της όταν κυκλοφόρησε με τίτλο άρθρου «Η Βασίλισσα στηρίζει το Brexit» που περιέγραφε τα παράπονα της βασιλομήτορος για τις Βρυξέλλες.

Πηγή των ανακτόρων δήλωσε σχετικά με το τελευταίο δημοσίευμα: Φαίνεται να θέτει ένα ερώτημα, όχι να κάνει μια δήλωση. Δεν εκφέρει άποψη.

Μνημεία της Βρετανίας φωταγωγήθηκαν χθες βράδυ με τα χρώματα της βρετανικής σημαίας και προβολές του μηνύματος Ψηφίστε Παραμονή καθώς η εκστρατεία για το αυριανό δημοψήφισμα της παραμονής ή όχι της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση μπαίνει στην τελική ευθεία.

Το δημοψήφισμα θα διαμορφώσει το μέλλον της Ευρώπης και οι δημοσκοπήσεις έχουν δείξει ότι η βρετανική κοινή γνώμη είναι τόσο διχασμένη ώστε οι προβλέψεις είναι αβέβαιες.

Τα κύρια μνημεία που φωταγωγήθηκαν συμπεριλαμβάνουν το μουσείο μοντέρνας τέχνης Tate, το κάστρο του Εδιμβούργου και την ιστορική εμπορική περιοχή Bull Ring στην πόλη Μπέρμινχαμ.

Η φωταγώγηση οργανώθηκε από την καμπάνια Britain Stronger in Europe (Η Βρετανία ισχυρότερη στην Ευρώπη), που θεωρείται η επίσημη οργάνωση για την παραμονή στην ΕΕ.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε ότι το δημοψήφισμα που θα διεξαχθεί την Πέμπτη και θα κρίνει εάν το Ηνωμένο Βασίλειο θα παραμείνει ή όχι στην Ευρωπαϊκή Ένωση πιθανόν θα είναι εξαιρετικά αμφίρροπο.

«Είναι πολύ αμφίρροπο· κανείς δεν γνωρίζει τι πρόκειται να συμβεί», είπε ο Κάμερον σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Financial Times.

Εξάλλου, ο συντηρητικός πρωθυπουργός προέβλεψε ότι θα υπάρξει μια «μερισματική απόδοση» εάν οι βρετανοί ψηφοφόροι ταχθούν υπέρ της παραμονής της χώρας στην ΕΕ, με τη μορφή μιας μεγάλης αύξησης των επενδύσεων.

Ο Κάμερον έχει απευθύνει επανειλημμένα εκκλήσεις στους Βρετανούς, ειδικά τους μεγαλύτερης ηλικίας ψηφοφόρους, να σκεφτούν τις επιπτώσεις που θα είχε η αποχώρηση του ΗΒ από την ΕΕ για τη χώρα και για τις μελλοντικές γενιές.

Η δολοφονία της Τζο Κοξ

Η Βρετανίδα βουλευτής Τζο Κοξ, η οποία δολοφονήθηκε στη μέση του δρόμου την περασμένη εβδομάδα, έγινε στόχος λόγω των πολιτικών της απόψεων που υπερασπιζόταν με σθένος, δήλωσε ο σύζυγός της.

Την Κοξ, η οποία υποστήριζε την παραμονή της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση κι η οποία πρωτοστάτησε σε εκστρατεία υπέρ των προσφύγων, πυροβόλησε και μαχαίρωσε ένας άνδρας που φώναξε «πρώτα η Βρετανία», στην εκλογική της περιφέρεια στη βόρεια Αγγλία.

«Είχε πολύ ισχυρές πολιτικές απόψεις και πιστεύω ότι δολοφονήθηκε εξαιτίας αυτών των απόψεών της» επισήμανε ο σύζυγός της, Μπρένταν Κοξ, σε τηλεοπτικά δίκτυα.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Εκείνη ανησυχούσε ιδιαίτερα για την κατεύθυνση, όχι μόνο στη Βρετανία αλλά παγκοσμίως, που ακολουθούν οι πολιτικοί αυτήν τη στιγμή, ιδιαίτερα με το να προκαλούν τον διχασμό και να εκμεταλλεύονται τους χειρότερους φόβους των πολιτών αντί (να προάγουν) τα καλύτερα ένστικτά τους».


http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2016/06/blog-post_1006.html

http://greekto.blogspot.gr/2016/06/blog-post_39.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...