Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Πάρις Κασιδόκωστας-Τάμτα: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους!

Η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας δεν άργησαν να πάνε τη σχέση τους ένα βήμα παραπέρα παίρνοντας την απόφαση να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη. Το ζευγάρι απολαμβάνει τον έρωτα του, προσπαθώντας να τον κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αν και δεν είναι λίγες οι στιγμές που ο φωτογραφικός φακός έχει καταφέρει να τους «τσακώσει» σε κάποια δημόσια έξοδο του.
Συχνά οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας και οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις τους δεν τους επιτρέπουν να απολαύσουν τον χρόνο τους όπως επιθυμούν, με αποτέλεσμα στην πρώτη ευκαιρία να καταφεύγουν σε κοντινούς προορισμούς, για να χαλαρώσουν και να ζήσουν τον έρωτα τους. Αυτές τις μέρες βρέθηκαν μαζί και στην Μύκονο όπου τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του Mykonos Live Tv.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret στα Παραπολιτικά ο Πάρις και η Τάμτα ζουν πια μαζί στο σπίτι του εφοπλιστή στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στο Καβούρι. Η γνωστή τραγουδίστρια βάζοντας πάνω απ’ όλα στη ζωή της την κόρη της δεν θα μπορούσε να προχωρήσει σε μια τέτοια απόφαση χωρίς την έγκρισή της. Έτσι λοιπόν πληροφορίες θέλουν την Άννυ να έχει συμπαθήσει τον Πάρι Κασιδόκωστα δίνοντας με τη σειρά της το «οκ» στην μητέρα της.


http://www.peoplegreece.com/article/paris-kasidokostas-tamta-ekanan-to-epomeno-vima-sti-schesi-tous/


http://kafedakigr.blogspot.com/2016/06/blog-post_21.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...