Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Τελικό Αποτέλεσμα : Με 51,9% επικρατεί τελικά το Brexit

Είναι πλέον οριστικό. Η Βρετανία βγαίνει από την Ευρωπαϊκή Ένωση σύμφωνα με τα οριστικά αποτελέσματα, με το Brexit να επικρατεί με ποσοστό 51,9% και το Bremain να συγκεντρώνει ποσοστό 48,1%.
Συγκεκριμένα 17,4 εκατομμύρια ψηφοφόροι ψήφισαν υπέρ του Brexit και 16,1 εκατομμύρια υπέρ της παραμονής στην Ένωση.
Από το 1957, όταν υπογράφτηκε από έξι χώρες η συμφωνία της Ρώμης για μία Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα και μέχρι σήμερα, κανένα κράτος-μέλος από τα 28 που πλέον συμμετέχουν δεν έχει φύγει.
Ο επικεφαλής του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος Ukip Νάιτζελ Φάρατζ δήλωσε ότι ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον πρέπει να παραιτηθεί μετά την ήττα του στην εκστρατεία που πραγματοποίησε υπέρ της παραμονής του Ηνωμένου Βασιλείου στην ΕΕ.
«Πιστεύω ότι θα πρέπει να έχουμε έναν πρωθυπουργό του Brexit. Δεν είναι αποδεκτό, δεν το πιστεύω [...] ότι θα παραμείνει», δήλωσε ο Φάρατζ στο ITV News. Σύμφωνα με τον Φάρατζ, ο επόμενος πρωθυπουργός θα πρέπει να είναι κάποια εξέχουσα φυσιογνωμία των Συντηρητικών από το στρατόπεδο της εκστρατείας υπέρ του Brexit. Μπορεί να είναι κάποιος «μεταξύ του Μάικλ Γκόουβ, του Μπόρις Τζόνσον, του Λίαμ Φοξ, δεν ξέρω», κατέληξε.



http://www.newsbeast.gr/world/arthro/2285292/me-519-epikrati-telika-to-brexit

http://greekto.blogspot.gr/2016/06/519-brexit.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...