Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Χριστίνα Παππά: Δείτε την πολυτελή κατοικία της και την εντυπωσιακή διακόσμηση του χώρου!

Η Χριστίνα Παππά έχει δουλέψει πολύ στη ζωή της για να καταφέρει να έχει μια άνετη ζωή και να προσφέρει στον γιο της Δημήτρη,  τα απαραίτητα. Για την ακρίβεια, ακόμη συνεχίζει την πολλή δουλειά, καθώς πια είναι επιχειρηματίας και έχει τα δικά της εστιατόρια.
Η επιχειρηματίας άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού της στο περιοδικό «YOU» και μας ξενάγησε στον επίγειο παράδεισό της. Πρόκειται για μια πολυτελή κατοικία που πραγματικά θα σας εντυπωσιάσει ο εσωτερικός χώρος και η διακόσμηση και την διακόσμηση. Το λευκό χρώμα υπερισχύει, ενώ τα περισσότερα έπιπλα είναι ξύλινα.  Βλέποντας τις πιο κάτω φωτογραφίες θα δείτε ότι η διακόσμηση είναι ιδανική για χαλάρωση και ηρεμία, καθώς τα χρώματα είναι απαλά και φωτεινά.
«Το αγαπώ αυτό το σπίτι για πολλούς λόγους. Θα έλεγα ότι είμαι συναισθηματικά δεμένη με κάθε γωνία του, αλλά και με κάθε αντικείμενο, είναι αγορασμένο από εμένα την ίδια σε κάποιο ταξίδι, είτε αποτελεί δώρο κάποιου αγαπημένου φίλου. Όλα κάτι μου θυμίζουν.», δηλώνει στο εν λόγω περιοδικό.










http://www.peoplegreece.com/article/christina-pappa-dite-tin-politeli-katikia-tis-ke-tin-entiposiaki-diakosmisi-tou-chorou/

 http://kafedakigr.blogspot.com/2016/06/blog-post_88.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...