Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016

Σπάει στα δύο ο γίγαντας της Xerox Corp

Στα βήματα του μεγάλου της ανταγωνιστή Hewlett Packard Enterprise η εταιρεία.

Η Xerox Corp ανακοίνωσε ότι θα διαχωριστεί σε δύο εταιρίες, όπου η μία θα αναλάβει τον τομέα συσκευών και μηχανημάτων και η άλλη τη μονάδα εξωτερικής ανάθεσης επιχειρηματικών διαδικασιών.

Η εταιρία κατασκευής εκτυπωτών και φωτοτυπικών μηχανημάτων θα δώσει στον δισεκατομμυριούχο επενδυτή Καρλ Άικαν, που έχει ποσοστό 8,13% στην εταιρία, τρεις θέσεις στο συμβούλιο της εταιρίας η οποία θα αναλάβει την εξωτερική ανάθεση επιχειρηματικών διαδικασιών.

Η Xerox, της οποίας οι μετοχές έχουν υποχωρήσει περισσότερο από 30% τους τελευταίους 12 μήνες, προσπαθεί να προχωρήσει σε αλλαγές, μεταθέτοντας το βάρος στο λογισμικό και τις υπηρεσίες καθώς η περικοπή δαπανών στις εταιρίες και η μεταστροφή σε φορητές συσκευές πλήττουν τη ζήτηση για εκτυπωτές.

Η μεγαλύτερη ανταγωνίστριά της Hewlett Packard Enterprise επίσης διαχώρισε τις δραστηριότητες ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες δραστηριότητες εταιρικού εξοπλισμού και υπηρεσιών προκειμένου να προσαρμοστεί στην μετά-PC εποχή.

http://www.fortunegreece.com/article/spai-sta-dio-o-gigantas-tis-xerox-corp/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...