Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Ο Πούτιν τρομοκρατεί τη Δύση με τις κινήσεις του: Η μυστική δωρεά που έχει ταράξει τους πάντες...

Φόβους ότι η Ρωσία επιδιώκει να αυξήσει την επιρροή και την παρουσία της...
στον Ειρηνικό Ωκεανό προκαλεί στη Δύση η μυστική δωρεά ενός φορτίου 20 κοντέινερ με όπλα στον στρατό των νησιών Φίτζι.

Όπως αναφέρει ο Guardian το μεγάλο φορτίο με πολεμικό εξοπλισμό έφτασε στα Φίτζι την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ θα ακολουθήσει αποστολή Ρώσων στρατιωτικών συμβούλων για να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα εκπαίδευσης του στρατού των Φίτζι.

Το ακριβές περιεχόμενο της ρωσικής δωρεάς στα νησιά του Ειρηνικού παραμένει άγνωστο. Εκτιμάται ότι περιείχε κυρίως ελαφρύ οπλισμό, ωστόσο πολλοί υποθέτουν ότι, λόγω της μυστικότητας υπό την οποία διεξήχθη η όλη επιχείρηση, ίσως το φορτίο να συμπεριελάμβανε και βαρύ οπλισμό, ακόμα και στρατιωτικό ελικόπτερο.

Η κυβέρνηση των Φίτζι δήλωσε ότι θα χρησιμοποιήσει τον οπλισμό για να εξοπλίσει καλύτερα τους άνδρες της που συμμετέχουν σε στρατιωτικές αποστολές του ΟΗΕ ήδη τουλάχιστον 1000 στρατιώτες υπηρετούν στο Σινά, στη Συρία, στο Ιράκ και στον Λίβανο.

Υπενθυμίζεται ότι το 2006, χρονιά κατά την οποία στα Φίτζι εκδηλώθηκε στρατιωτικό πραξικόπημα, οι μέχρι τότε σύμμαχοι της χώρας, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και ΗΠΑ, επέβαλαν στρατιωτικές και οικονομικές κυρώσεις στο κρατίδιο του Ειρηνικού. Σε απάντηση η κυβέρνηση των πραξικοπηματίων, που αργότερα νομιμοποιήθηκε με γενικές εκλογές το αποτέλεσμα των οποίων χαρακτηρίστηκε αξιόπιστο από ομάδα διεθνών παρατηρητών, ενίσχυσε τις σχέσεις της χώρας με την Κίνα και τώρα με τη Ρωσία.

 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2016/01/blog-post_9990.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...