Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Στο 6,6% ο ρυθμός ανάπτυξης στην Ιρλανδία το 2015

Η κεντρική τράπεζα της Ιρλανδίας αναβάθμισε την πρόβλεψή της για το ρυθμό οικονομικής ανάπτυξης το 2015 στο 6,6% από το 5,8% που προέβλεπε πριν από τρεις μήνες, επικαλούμενη τη συνεχή αύξηση των καταναλωτικών δαπανών και των επενδύσεων.
Η αναβάθμιση ευθυγραμμίζει την τράπεζα με τις προβλέψεις της κυβέρνησης για ανάπτυξη της τάξης του 7%, κάτι που πιθανόν θα καταστήσει την Ιρλανδία την ταχύτερα αναπτυσσόμενη οικονομία στην Ευρωπαϊκή Ένωση για δεύτερη συνεχή χρονιά. Τα επίσημα στοιχεία για το ΑΕΠ του 2015 αναμένεται να ανακοινωθούν το Μάρτιο.
«Οι τελευταίες προβλέψεις συνεχίζουν να υποδηλώνουν ότι η οικονομία διέρχεται μια περίοδο εξαιρετικά υψηλής ανάπτυξης, που είναι πιθανόν να καταγράψει μέτρια μόνο επιβράδυνση φέτος και τον επόμενο χρόνο», ανέφερε η τράπεζα. Η κεντρική τράπεζα προβλέπει ότι η οικονομία θα καταγράψει ρυθμό ανάπτυξη 4,8% το 2016 και 4,4% το 2017.

 http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/2111425/sto-66-o-rithmos-anaptixis-stin-irlandia-to-2015

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...