Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016

Ο Τζεφ Μπέζος της Amazon μόλις έχασε 6 δισ. δολάρια!

Σε χρηματιστηριακούς όρους τουλάχιστον, το αφεντικό της Amazon είχε μια πολύ χειρότερη μέρα από όλους μας.

Και αυτό γιατί, αφού η Amazon ανακοίνωσε την Πέμπτη αποτελέσματα που δεν επιβεβαίωσαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών, η μετοχή της εταιρείας έχασε πάνω από 10% σε επίπεδο premarket trading το πρωί της Παρασκευής.

Ο Μπεζός έχει στην κατοχή του περίπου 84 εκατ. μετοχές στον γίγαντα του e- commerce, κάτι που σημαίνει ότι η πτώση του στοίχισε περίπου 6 δισ. δολάρια σε ένα πρωί…

Χθες η εταιρεία ανακοίνωσε καθαρά κέρδη 482 εκατ. δολαρίων ή 1 δολ. ανά μετοχή, έναντι 214 εκατ. δολαρίων ή 45 σεντς ανά μετοχή την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. Τα αποτελέσματα ήταν πολύ χειρότερα των εκτιμήσεων των αναλυτών που τοποθετούσαν τα κέρδη στα 1,55 σεντς ανά μετοχή.

Οι πωλήσεις της περιόδου ενισχύθηκαν σε ποσοστό 22% στα 35,7 δισ. δολάρια, ελαφρώς χαμηλότερα σε σχέση με τις εκτιμήσεις των αναλυτών που τα τοποθετούσαν στα 35,9 δισ. δολάρια.

Για το τρέχον τρίμηνο, η Amazon αναμένει έσοδα μεταξύ 26,5 και 29 δισ. δολ, έναντι εκτιμήσεων για έσοδα 27,6 δισ. δολαρίων.

Ανεξάρτητα από τις απώλειες της μετοχής ο Μπέζος είδε το τίμημα Web Services της Amazon να αποδίδει καρπούς και συγκεκριμένα πλέον ένα μεγάλο μέρος των κερδών της.

http://www.fortunegreece.com/article/o-tzef-bezos-tis-amazon-molis-echase-6-dis-dolaria/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...