Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

Μητσοτάκης: Το τρίτο μνημόνιο ήταν αχρείαστο και εσείς μας το φορέσατε

«Το τρίτο μνημόνιο ήταν αχρείαστο και εσείς μας το φορέσατε. Για να το πω και στα αγγλικά… It»s the IMF, Euclid!» ήταν η απάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, αρχίζοντας τη δευτερολογία του και σε προσωπικό ύφος συνέχισε:…

«Μου είπατε να διαλέξω αν είμαι με τα τρακτέρ ή με το ΔΝΤ. Σας απαντώ λοιπόν πως δεν είμαι ούτε με τα τρακτέρ, ούτε με το ΔΝΤ. Εσείς ήσασταν με τα τρακτέρ μέχρι που πήγατε με το ΔΝΤ. Με κατηγορήσατε ότι εγώ εκλέγομαι στα Βόρεια Προάστια. Σας θυμίζω πως είμαι εκλεγμένος βουλευτής Β΄ Αθηνών όπου δεν υπάρχει μόνο η Εκάλη αλλά και το Περιστέρι. Εσείς πήρατε το δαχτυλίδι από τον κ. Αλαβάνο και μετά εκλεχθήκατε  από ένα συνέδριο 600 ατόμων. Εγώ εκλέχθηκα από μια ανοιχτή διαδικασία όπου με ψήφισε η βάση της Νέας Δημοκρατίας».
Στη συνέχεια της δευτερολογίας του ο κ. Μητσοτάκης τόνισε: «Επιμένουμε στη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος στις επικουρικές συντάξεις γιατί είναι ένα δίκαιο μέτρο προς το δημόσιο συμφέρον. Για τις επιχορηγήσεις των ασφαλιστικών ταμείων και τι προβλέπαμε εμείς ως Νέα Δημοκρατία: Είπατε ότι προβλέπαμε 9,6 δισ. ευρώ. Φοβάμαι ότι αλλάξατε τη λάθος στήλη. Ζητούσε πραγματικά η Τρόικα πρόσθετα μέτρα, όταν εμείς ολοκληρώναμε τη διαπραγμάτευση»;
Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης, σε μια αποστροφή που προκάλεσε αντιδράσεις στην αίθουσα της ολομέλειας τόνισε πως: «Δεν το έκρυψα ποτέ ότι κι εμείς κάναμε διορισμούς με κομματικά κριτήρια. Όταν, όμως, έρχεστε εσείς και  κάνετε τα ίδια και χειρότερα, μην επικαλείστε διαφοροποίηση και ηθικό πλεονέκτημα».
Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως: «Οι δικές μας προτάσεις απευθύνονται στην σιωπηρή πλειοψηφία της κοινωνίας. Και για να ξέρετε, για να μπορέσεις να μοιράσεις τον πλούτο θα πρέπει πρώτα να τον δημιουργήσεις».

 http://www.trelokouneli.gr/mhtsotakhs-to-trito-mnhmonio-itan-achreiasto-kai-eseis-mas-to-foresate/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...