Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016

Το DuckDuckGo trollάρει την Google

Υπάρχουν λιγότερο ‘σατανικοί’ τρόποι για να βγάλετε λεφτά και η αυτοαποκαλούμενη privacy-focused μηχανή αναζήτησης ‘DuckDuckGo’ συμμορφώνεται με αυτήν την ηθική.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της, κύριος Gabriel Weinberg, στην τελευταία…

του συνέντευξη AMA (ask me anything) στο Hacker News platform, διαβεβαίωσε τους ενδιαφερόμενους χρήστες λέγοντας ότι το DuckDuckGo δεν βυθίζεται και είναι πραγματικά επικερδής επιχείρηση.
Ρίχνοντας τα βέλη του προς την Google, ο Weiner δήλωσε συγκεκριμένα:
Είναι μύθος πως χρειάζεστε να παρακολουθείτε τους ανθρώπους με σκοπό το κέρδος στο Web search. Τα περισσότερα χρήματα γίνονται χωρίς την παρακολούθηση των χρηστών, απλά δείχνοντάς τους διαφημίσεις με βάση λέξεις-κλειδιά, όπως για παράδειγμα αν κάποιος πληκτρολογήσει τη λέξη ‘car’ να του εμφανισθεί μια car ad. Αυτές οι διαφημίσεις είναι επικερδείς, διότι οι άνθρωποι έχουν την πρόθεση αγοράς. Όλη αυτή η παρακολούθηση για το υπόλοιπο του Διαδικτύου είναι περιττή, ειδικά χωρίς να υπάρχει αυτή η πρόθεση αναζήτησης, και γι ‘αυτό άλλωστε συναντάτε σε ολόκληρο το Διαδίκτυο τις ίδιες και τις ίδιες διαφημίσεις.
Η μηχανή αναζήτησης DuckDuckGo ξεκίνησε να λειτουργεί πριν από επτά χρόνια, αλλά πήρε μια τεράστια βώθηση και η βάση των χρηστών έλαβε μια εκθετική αύξηση της τάξεως του 600% σε επισκεψιμότητα μετά τις αποκαλύψεις του πρώην NSA contractor, Edward Snowden, ο οποίος προειδοποίησε το κοινό να αποφεύγει την Google και το Facebook.
Παρ ‘όλες τις προσπάθειες από την ομάδα του DuckDuckGo, η μηχανή αναζήτησης δεν ακούγεται ακόμα τόσο πολύ από τους περισσότερους χρήστες.
Ο Weinberg έχει επίσης υποσχεθεί να βελτιώσει την αποδοτικότητα εμφάνισης περιεχομένου αναζήτησης και σε άλλες γλώσσες πέραν της Αγγλικής, καθώς και για όλους τους χρήστες ανά τον κόσμο που έχουν θυσιάσει την ιδιωτική ζωή τους για καλύτερα αποτελέσματα.

Πηγή: SecNews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...