Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016

Ακυρώθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης Agrotica μετά από συγκρούσεις αγροτών με την αστυνομία


 Η ΔΕΘ – HELEXPO επιβαβαίωσε με ανακοίνωσή της τη ματαίωση των εγκαινίων.

Τη ματαίωση των εγκαινίων της έκθεσης Agrotica που είχαν προγραμματιστεί για το απόγευμα της Πέμπτης στις 19:00 ανακοίνωσε η ΔΕΘ – Helexpo, μετά από επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από τον εκθεσιακό χώρο μεταξύ της αστυνομίας και των συγκεντρωμένων αγροτών.
Οι αστυνομικές δυνάμεις στη Θεσσαλονίκη προσπάθησαν να απωθήσουν με χημικά τους περίπου 2000 αγρότες που επιχείρησαν να σπάσουν τον κλοιό γύρω από το συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης, καθώς προηγουμένως είχαν επιχειρήσει να εισέλθουν μαζικά χωρίς εισιτήριο.
Τη αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΔΕΘ – HELEXPO:
“Η ΔΕΘ – HELEXPO θέλοντας να διασφαλίσει το γεγονός ότι η AGROTICA είναι μια γιορτή του πρωτογενούς τομέα, μια συνάντηση του αγροτικού κόσμου και μια κορυφαία εκδήλωση για την πόλη της Θεσσαλονίκης, λαμβάνοντας υπόψη τις κινητοποιήσεις των αγροτών και σεβόμενη την επιλογή τους να διαμαρτυρηθούν για τα αιτήματα τους την πρώτη ημέρα λειτουργίας της έκθεσης, αποφάσισε προκειμένου να μην υπάρξουν εντάσεις και να διατηρηθεί το επιχειρηματικό αλλά και γιορτινό κλίμα της μεγαλύτερης των τελευταίων ετών AGROTICA να ματαιώσει την τελετή των εγκαινίων που είχε προγραμματιστεί για σήμερα Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 19:00 στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης.
Η Διοίκηση της ΔΕΘ – HELEXPO θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελο Αποστόλου που ήρθε στην πόλη μας για να εγκαινιάσει την έκθεση, καθώς επίσης και να ζητήσει συγνώμη από τους προσκεκλημένους για την αναστάτωση.
Προσκαλούμε τον αγροτικό κόσμο να συμμετέχει στην μεγάλη γιορτή του πρωτογενούς τομέα στην 26η AGROTICA η οποία θα λειτουργεί καθημερινά μέχρι και την Κυριακή 31/01/2016.”


http://www.fortunegreece.com/article/akirothikan-ta-egkenia-tis-ekthesis-agrotica-meta-apo-sigkrousis-agroton-me-tin-astinomia/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...