Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016

Ξόδεψε 16.000 ευρώ για να γίνει έτσι την ημέρα του γάμου της

Η ιστορία της 29χρονης η οποία… «μεταλλάχθηκε»

Όταν η 29χρονη Chantelle Harris από τη Βρετανία έφτασε να ζυγίζει 133 κιλά κατάλαβε ότι πρέπει να αλλάξει τη ζωή της και να χάσει πολλά κιλά. Όταν τον περασμένο χρόνο ο αρραβωνιαστικός της, ο 30χρονος Marlon Powell, τής έκανε πρόταση γάμου, εκείνη αρνήθηκε καθώς την ημέρα του γάμου της ήθελε να έχει ένα συγκεκριμένο σώμα και να είναι όπως το είχε φανταστεί. Συγκεκριμένα επιθυμούσε να αλλάξει το στήθος της!

Λόγω των πολλών επιπλέον κιλών είχε ήδη κάνει επέμβαση με γαστρικό ιμάντα για να χάσει το επιπλέον βάρος της, η οποία της κόστισε περίπου 8.000 ευρώ, σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής Sun. Προχώρησε μάλιστα σε επέμβαση, καθώς όπως λέει της ήταν αδύνατον με διατροφή να χάσει τόσα κιλά.

Ωστόσο το βάρος δεν ήταν το μόνο της πρόβλημα καθώς ήθελε να αλλάξει και το στήθος της το οποίο, όπως εξομολογείται, είχε χάσει τον «όγκο» του, μετά την απώλεια βάρους και ήθελε να το επαναφέρει. Έτσι εφόσον είχε ικανοποιηθεί με την αλλαγή στο σώμα της ξόδεψε άλλα περίπου 8.000 ευρώ για να βάλει εμφυτεύματα και τώρα είναι πλέον έτοιμη να παντρευτεί τον Απρίλιο. Όπως λέει η ίδια νιώθει πλέον μεγάλη αυτοπεποίθηση και με το σώμα, αλλά και με το νέο της στήθος.

Πριν τις αλλαγές ήταν πολύ δυσαρεστημένη. Μετά την επέμβαση με τον ιμάντα και τα εμφυτεύματα στο στήθος νιώθει «απίστευτα» και ανυπομονεί να παντρευτεί.
«Είμαι τόσο χαρούμενη που το έκανα, έχω πλέον αποκτήσει και πάλι αυτοπεποίθηση και αισθάνομαι πολύ πιο ευτυχισμένη τώρα», δήλωσε και εξήγησε ότι μοιράζεται την ιστορία της σε μια προσπάθεια να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους που αισθάνονται δυσαρεστημένοι με την εμφάνισή τους, να αισθανθούν και πάλι σίγουροι με το σώμα τους.

Τώρα, αρκετούς μήνες μετά την επέμβαση, η Chantelle έχει αναρρώσει πλήρως και σχεδιάζει τα πάντα για τη μεγάλη μέρα. Η διαφορά στην εμφάνισή της είναι ομολογουμένως εντυπωσιακή…

http://pestomou.info/ξόδεψε-16-000-ευρώ-για-να-γίνει-έτσι-την-ημέρ/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...