Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

Οι άγριες νύχτες στα κλαμπ της Λιθουανίας

Αμυδρά φωτισμένα μπαρ, «στραπατσαρισμένες» ντίσκο και περίεργα σκοτεινά υπόγεια, χιόνια στους δρόμους, μώλωπες στα γόνατα νωρίς το πρωί. Αυτές τις εικόνες έβαλε στο κάδρο της μηχανή του ο φωτογράφος Visvaldas Morkevicius από τη Λιθουανία, ο οποίος άρχισε να τριγυρνά στα νυχτερινά στέκια της πρωτεύουσας της χώρας του, Βίλνιους.
«Το αλκοόλ είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της ψυχαγωγίας εδώ στη Λιθουανία. Αν μιλήσουμε για την Βίλνιους, θα πούμε ότι είναι μια πόλη με όλα τα προνόμια μιας πρωτεύουσας οπότε μπορείς να βρεις τα πάντα εδώ. Από πάρτι σε skate park, σε παλιά γκέι κλαμπ, στα υπόγεια με φτηνά ποτά και δωμάτια για πεολειχία (περιέργως, όσοι μπαίνουν σε αυτά τα δωμάτια, απλά κάθονται και καπνίζουν, δεν έχω δει κανέναν να τα χρησιμοποιεί για το σκοπό αυτό). Μπορείς επίσης, να πας σε γκοθικ πάρτι ή απλά να πιεις μέχρι τις 11 το πρωί στα μπαρ Mars», λέει ο φωτογράφος και συμπληρώνει ότι τα καλοκαίρια, διοργανώνονται τουλάχιστον τρία μουσικά φεστιβάλ κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο.
Που θα βρείτε τις εικόνες του Morkevicius; Στο βιβλίο του, «Public Secrets».

http://www.newsbeast.gr/world/arthro/2112691/i-agries-nichtes-sta-klab-tis-lithouanias

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...