Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012

To Facebook απενεργοποιεί την αναγνώριση προσώπων


Το Facebook αναγκάστηκε να δώσει τέλος στη λειτουργία αναγνώρισης προσώπων για προτάσεις tag στις φωτογραφίες των χρηστών εντός των ορίων της Ευρωπαικής Ένωσης, έπειτα από πολύμηνη έρευνα σχετικά με τη διαφάνεια του κοινωνικού δικτύου και την....


ιδιωτικότητα των δεδομένων των χρηστών. Μέχρι τώρα έχουν γίνει δεκάδες προτάσεις από πλευράς ΕΕ προκειμένου η πολιτική του κοινωνικού δικτύου να συμμορφωθεί στη δική της νομοθεσία περί προστασίας των δεδομένων.

Όπως ανακοίνωσε τώρα η Facebook, η συντριπτική πλειοψηφία των προτάσειων αυτών έχουν ενσωματωθεί στους κανονισμούς του κοινωνικού δικτύου, μεταξύ των οποίων και η αναγνώριση προσώπων, λειτουργία που παύει να υφίσταται για τους χρήστες της ΕΕ.

Ωστόσο, όπως αναφέρει, μελλοντικά θα συνεχίσει να αναζητά διαφορετικές προσεγγίσεις για την αναγνώριση προσώπων έτσι ώστε το «χρήσιμο» αυτό εργαλείο να καταστεί και πάλι διαθέσιμο στους χρήστες.
 
http://www.trelokouneli.gr/2012/09/to-facebook_24.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...