Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012

Θέλει νυχτερινό Γκραν Πρι η Ταϊλάνδη


Τη… δόξα της Σιγκαπούρης ζήλεψε η Ταϊλάνδη που βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για τη διεξαγωγή νυχτερινού αγώνα στους δρόμους της πρωτεύουσας Μπανγκόκ για το 2014.

Αυτό αναφέρει σημερινό (27/09) δημοσίευμα της «Bangkok Post», σύμφωνα με το οποίο ο επικεφαλής των αθλητικών αρχών της Ταϊλάνδης, Κανοκφάντ Τσουλακασέμ, συναντήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με τον εμπορικό διευθυντή της Φόρμουλα Ένα, Μπέρνι Έκλστοουν, στη διάρκεια του γκραν πρι της Σιγκαπούρης, και συμφωνήθηκε «κατ' αρχήν» να διεξαχθεί ο αγώνας στην Ταϊλάνδη.
 «Θα είναι ένας αγώνας πόλης, όπως αυτοί στη Σιγκαπούρη και το Μονακό. Θα είναι ένας νυχτερινός αγώνας, όπως το γκραν πρι της Σιγκαπούρης» τόνισε ο Τσουλακασέμ, με δηλώσεις του στην εφημερίδα, και πρόσθεσε ότι δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη τόσο το κόστος, όσο και άλλες πλευρές της συμφωνίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού, Τσουμπόλ Σίλπα-άρτσα, είχε διαβεβαιώσει στο παρελθόν ότι η κυβέρνηση θα επωμιστεί το 60% του συνολικού κόστους και πως τα υπόλοιπα χρήματα θα καλυφθούν από ιδιωτικές εταιρείες.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/09/blog-post_9524.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...