Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

Dabra της Ινδίας : Αυτοκτόνησε όταν είδε τον ομαδικό βιασμό της κόρης του


Ο πατέρας μιας 16χρονης από το χωριό Dabra της Ινδίας αυτοκτόνησε πίνοντας δηλητήριο όταν είδε σε βίντεο την κόρη του που είχε πέσει θύμα ομαδικού βιασμού από οκτώ άντρες. Το περιστατικό συνέβη στις 9 Σεπτεμβρίου. Η οικογένεια προσπάθησε...


να το κρατήσει μυστικό, αλλά λίγες ημέρες μετά ένας από τους βιαστές της ανήλικης κοπέλας κυκλοφόρησε στο χωριό εικόνες από το βιασμό. Ο πατέρας της νιώθοντας βαθιά ντροπή και μη αντέχοντας τον «εξευτελισμό» στο χωριό του αυτοκτόνησε.

Ένας άντρας συνελήφθη χτες ως ύποπτος για συμμετοχή στο βιασμό, ενώ κατηγορούνται ακόμη 11 άντρες, οι τέσσερις εκ των οποίων διατελούσαν χρέη «φύλακα» ενώ οι υπόλοιποι ασελγούσαν επάνω στο κορμί της 16χρονης, αναφέρει η ιστοσελίδα NDTV.

Η είδηση προκάλεσε την έντονη αντίδραση των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι πραγματοποίησαν ειρηνική πορεία έξω από το νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε η σορός του πατέρα της.
 
http://www.trelokouneli.gr/2012/09/blog-post_8390.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...