Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

Πήγε στο νοσοκομείο για να του βγάλουν… ένα χέλι

 Πήγε στο νοσοκομείο για να του βγάλουν… ένα χέλι
 
Άμεση ιατρική βοήθεια χρειάστηκε ένας άντρας από το Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας ο οποίος πήγε στο νοσοκομείο Auckland City Hospital προκειμένου οι γιατροί να αφαιρέσουν ένα χέλι από το παχύ του έντερο. Όπως αναφέρει η New Zealand Herald ο ασθενής αφού εξήγησε στους γιατρούς το… πρόβλημά του, εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και έβγαλε ακτινογραφίες οι οποίες απέδειξαν ότι όσα τους έλεγε ήταν αληθή!
«Το χέλι είχε το μέγεθος ενός σπαραγγιού περίπου και από τη στιγμή που μαθεύτηκε έχει γίνει το κύριο θέμα συζήτησης» είπε ανώνυμη πηγή από το νοσοκομείο. «Οι γιατροί και οι νοσηλευτές έχουν δει πολλά περίεργα περιστατικά αλλά χέλι δεν είχαν ξαναδεί» πρόσθεσε.
Δεν έχει γίνει γνωστό πώς το χέλι βρέθηκε μέσα στο παχύ έντερο του άντρα, πάντως οι γιατροί κατάφεραν να το αφαιρέσουν με επιτυχία και ο ασθενής πήρε εξιτήριο λίγες ώρες μετά.
«Ύστερα από ερωτήσεις που μας υπέβαλλε η εφημερίδα Herald on Sunday επιβεβαιώνουμε την πληροφορία ότι ένας ενήλικας άντρας ήρθε στο νοσοκομείο αυτή την εβδομάδα με ένα χέλι… μέσα του. Δε θα δοθούν στη δημοσιότητα παραπάνω πληροφορίες από σεβασμό στο ιατρικό απόρρητο του ασθενούς» είπε ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου Matt Rogers.

http://troktiko.eu/2012/09/pige-sto-nosokomeio-gia-na-tou-bgaloun-ena-cheli/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...