Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν έχει σταματήσει να αναπτύσσεται το Symbian

image171 Δεν έχει σταματήσει να αναπτύσσεται το Symbian
 
Αν και πλέον η Nokia δίνει περισσότερο βάρος στα Windows Phone, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει πάψει να την ενδιαφέρει η ανάπτυξη του Symbian. Αν παρατηρήσει λοιπόν κανείς τις ανακοινώσεις της φιλανδικής εταιρείας θα διαπιστώσει ότι ξεκινώντας με το Nokia Anna, το Nokia Belle, το Nokia Belle Feature Pack 1 και το Nokia Belle Refresh συνεχίζει να εμπλουτίζει τα Symbian smartphones με νέα χαρακτηριστικά και καλύτερη απόδοση. Το Nokia Belle ξεκίνησε ως μία αναβάθμιση για τα Nokia N8, Nokia C7, Nokia C6-01, Nokia E7, Nokia E6, Nokia X7, Nokia Oro και Nokia 500 τον Φεβρουάριο του 2012. Tο Nokia Belle, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί από εκατομμύρια χρηστών μέχρι σήμερα, αυξάνει τον αριθμό αρχικών οθονών στη συσκευή από τρεις σε τέσσερις έως έξι, προσφέροντας περισσότερο χώρο για εφαρμογές και υπηρεσίες. Τα live widgets έρχονται σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη, ζωντανεύοντας τις αρχικές οθόνες και δίνοντας στους χρήστες περισσότερες επιλογές.

Το Nokia Belle περιλαμβάνει επιπλέον «pull down» μενού και taskbar ώστε να έχουν πρόσβαση στις ειδοποιήσεις τους από οποιαδήποτε αρχική οθόνη και περαιτέρω βελτιώσεις στην περιήγηση του διαδικτύου. Το Nokia Belle Refresh, δημιουργημένο με βάση το Nokia Belle, θα φέρει στους χρήστες μεγαλύτερη ταχύτητα και διασκέδαση στην καθημερινή χρήση των smartphones τους.
Το Nokia Belle Feature Pack 1 είχε σχεδιαστεί ειδικά για τα Nokia 603, Nokia 700, Nokia 701 και Nokia 808 PureView ώστε να προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε χρήστη, με βελτιωμένη απόδοση και εμπειρίες ψυχαγωγίας. Τα ενσωματωμένα Dolby Digital Plus και Dolby Headphone μεταφέρουν τον ήχο από τη συσκευή σε οποιοδήποτε ακουστικό μετατρέποντάς τον αυτόματα σε πραγματικό Dolby ®Surround. Εκτός αυτού, το Nokia Belle Feature Pack 1 περιλαμβάνει πιο γρήγορη περιήγηση με υποστήριξη HTML 5, 20 νέα και βελτιωμένα widgets, και την πιο πρόσφατη έκδοση του Nokia Maps. Τέλος, το Nokia 700 και το 701 έγιναν πιο γρήγορα, με καλύτερη ανταπόκριση χάρη στη βελτίωση της ταχύτητας του επεξεργαστή, από 1GHz σε 1,3GHz με την αναβάθμιση του λογισμικού.
http://troktiko.eu/2012/09/den-echei-stamatisei-na-anaptussetai-to-symbian/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...