Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012

Facebook: Οι εταιρείες θα πληρώνουν για τις εμπορικές προσφορές τους


Το Facebook, το οποίο επιζητεί να βελτιώσει τις πηγές εισοδήματος που έχει, ανακοίνωσε σήμερα ότι οι εταιρείες που χρησιμοποιούν τον ιστότοπό του για να κάνουν εμπορικές προσφορές στους "φαν" τους θα πληρώνουν εφεξής, καθώς θα υποχρεώνονται να αγοράζουν ταυτοχρόνως....


διαφημίσεις. "Οι επιχειρήσεις θα εξακολουθήσουν να μπορούν να κάνουν προσφορές για ένα ελάχιστο κόστος, αλλά θα δημιουργηθούν διαφημίσεις ώστε οι άνθρωποι να βλέπουν τις προσφορές στην αρχική τους σελίδα", δήλωσε εκπρόσωπος του Facebook, διευκρινίζοντας ότι το ελάχιστο ποσό είναι 5 δολάρια ανά διαφήμιση.

Οι προσφορές θα μπορούν να γίνονται από τις σελίδες που έχουν περισσότερους από 400 "φαν", "το οποίο θα επιτρέψει στις επιχειρήσεις να εντοπίζουν καλύστερα τα αποτελέσματα των εκστρατειών τους" και θα επιτρέψει επίσης στους επιχειρηματίες στο διαδίκτυο να τις χρησιμοποιούν, επισημαίνει το Facebook.
 
 http://www.trelokouneli.gr/2012/09/facebook_20.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...