Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

Τουρκία: Σε διεθνή χώρο πετούσε το αεροσκάφος που κατερρίφθη στη Συρία


Ο τουρκικός στρατός επανέλαβε την Τετάρτη μετά τη διεκπεραίωση της σχετικής έρευνας, ότι το μαχητικό αεροσκάφος του που καταρρίφθηκε τον Ιούνιο από την συριακή αντιαεροπορική άμυνα πετούσε στον διεθνή εναέριο χώρο και όχι στον συριακό.

Η έρευνα διεξήχθη από την τουρκική στρατιωτική δικαιοσύνη και συμπέρανε ότι το μαχητικό F-4, το οποίο καταρρίφθηκε στις 22 Ιουνίου, κατέπεσε στα ύδατα της ανατολικής Μεσογείου μετά την έκρηξη συριακού πυραύλου στο αριστερό ουραίο τμήμα του, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του τουρκικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων.

Τα συμπεράσματα επιβεβαιώνουν την άποψη της Αγκυρας, η οποία κατηγορεί τη Δαμασκό ότι πραγματοποίησε μία εχθρική πράξη εντός του διεθνούς εναέριου χώρου.

Τον Ιούλιο, ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Ασαντ είχε εκφράσει μεν τη λύπη του για την κατάρριψη του τουρκικού αεροσκάφους, ωστόσο είχε υποστηρίξει ότι οι δυνάμεις του αναγκάστηκαν να το πράξουν δεδομένου ότι αυτό πετούσε εντός του συριακού εναέριου χώρου.

http://on-news.gr/2012/09/19

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...