Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

Το Facebook σώζει τους σκύλους που έχουν ανάγκη

 Το Facebook σώζει τους σκύλους που έχουν ανάγκη
 
Η συγκινητική φωτογραφία ενός άνδρα που νανουρίζει το σκυλί του που υποφέρει από αρθριτικά στη Λίμνη Σουπίριορ των Ηνωμένων Πολιτειών στάθηκε η αφορμή ίδρυσης ενός σωματείου που βοηθά τους τετράποδους φίλους μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Μια φωτογράφος, στενή φίλη του 49χρονου Τζον Άνγκερ, τον απαθανάτισε σε μια τρυφερή στιγμή με τον 19χρονο σκύλο του Schoep στο Γουισκόνσιν. Ο ιδιοκτήτης πίστευε ότι ο σκύλος ήταν έτοιμος να πεθάνει και μάλιστα συζητούσε το ενδεχόμενο ευθανασίας με τον κτηνίατρό του.
Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο facebook και άγγιξε χιλιάδες ανθρώπους που άρχισαν να στέλνουν δωρέες απ’ όλο τον κόσμο -ακόμα και τη Σαουδική Αραβία και την Ιαπωνία- προκειμένου ο Schoep να ακολουθήσει θεραπεία για την αποκατάσταση της υγείας του.
Λίγους μήνες μετά ο σκύλος είναι πολύ καλύτερα και θα συνεχίσει να απολαμβάνει τη ζωή για μερικούς μήνες ακόμα.
Ο Άνγκερ συγκέντρωσε πάνω από 25.000 δολάρια και με αυτά ίδρυσε το ίδρυμα Schoep Legacy το οποίο έχει αποστολή την οικονομική βοήθεια φτωχών οικογενειών με άρρωστα, γέρικα ή και νεαρά κατοικίδια στα οποία δεν δύνανται να παράσχουν ιατρική φροντίδα.
Υπενθυμίζεται η ιστορία της σκυλίτσας Μίσυ που σώθηκε χάρη στο facebook όταν κυκλοφόρησε φωτογραφία της, τραυματισμένη και παρατημένη σε υψόμετρο 4200 μέτρων σε όρος των ΗΠΑ.
Για την ιστορία, ο ιδιοκτήτης της Μίσυ, Άντονυ Ορταλάνι, που την είχε παρατήσει στο βουνό τραυματισμένη διότι δεν μπορούσε να την πάρει μαζί του συμφώνησε να τη χαρίσει σε έναν από τους διασώστες.
Αντιμετωπίζει κατηγορίες για εγκατάλειψη και κακοποίηση ζώου, ενώ δέχεται απειλές κατά της ζωής του από φανατικούς.
Πηγή: econews.gr
http://troktiko.eu/2012/09/to-facebook-sozei-tous-skulous-pou-echoun-anagkh/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...