Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Massa: “Θα δουλέψω σκληρά για να παραμείνω!”


Κι ενώ ο πλανήτης Formula 1 στριφογυρίζει γύρω απ’την επικείμενη μεταγραφική περίοδο, ο Felipe Massa (ως άμεσα επηρεαζόμενος) δείχνει να μην επηρεάζεται και τόσο. Τουλάχιστον έτσι αφήνει να νοηθεί από τα λεγόμενα του. Το μόνο που επιδιώκει είναι τα καλά αποτελέσματα μέχρι το τέλος της σεζόν και μία καλή τελική θέση στην Παγκόσμια κατάταξη. Μπορεί τα καλά αποτελέσματα να είναι ο άμεσος του στόχος αλλά η τελευταία του νίκη φαντάζει μακρινή. Έχει να κερδίσει από το μακρινό 2008 στον αγώνα της πατρίδας του κι αυτό σίγουρα επηρεάζει την υπάρχουσα κατάσταση. Ο ίδιος δηλώνει προσηλωμένος και τονίζει:
Δεν υπάρχουν νεότερα για το μέλλον μου, αναμφίβολα τα καλά αποτελέσματα θα βοηθήσουν. Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να φέρω καλά αποτελέσματα, με την ελπίδα ότι σύντομα θ’ακούσω τα καλά νέα. Βέβαια, είναι πάντοτε καλό να γνωρίζεις πως ακριβώς έχει η κατάσταση και σίγουρα θέλω να μάθω τι θα κάνω την επόμενη χρονιά. Αναμφίβολα, όταν βρίσκομαι μέσα στο μονοθέσιο δεν με απασχολεί οτιδήποτε έχει να κάνει με την επόμενη χρονιά. Γνωρίζω ότι αυτό που μετράει είναι τα αποτελέσματα κι έτσι αν σκεφτείς να ρισκάρεις πρέπει να το σκεφτείς δύο φορές γιατί αυτό που προέχει είναι ο τερματισμός.
Σίγουρα ο Felipinho, εμφανίζεται προσηλωμένος για τους επόμενους αγώνες αλλά τα λεγόμενα του δείχνουν ένα βαθύ προβληματισμό. Είμαι σίγουρος ότι θέλει να παραμείνει στη Ferrari για πολλούς και διάφορους λόγους. Έχει στηριχθεί πάμπολλες φορές αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι το προσδοκώμενο. Η Ferrari δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα και ούτε πρόκειται να το πράξει σύντομα. Ο Βραζιλιάνος δείχνει ότι θα το παλέψει, θα παραμείνει στη Ferrari ή θα πει αντίο;

[Πηγή: Ferrari]
http://www.autoblog.gr/2012/09/19/felipe-massa-shutting-out-uncertainty-over-ferrari-future/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...