Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Στα 400 ευρώ το πρόστιμο σε όσους δεν περάσουν τις μοτοσικλέτες από ΚΤΕΟ


Αυτή τη στιγμή και σύμφωνα με στοιχεία του πανελληνίου συνδέσμου ιδιωτικών ΚΤΕΟ, σχεδόν 2,5 εκατομμύρια αυτοκίνητα δεν είναι εφοδιασμένα με...
χαρτί τεχνικού ελέγχου. Παρ’ όλα αυτά, το θέμα λίγο φαίνεται πως απασχολεί τα Υπουργεία που μένουν με «σταυρωμένα» τα χέρια, χάνοντας με αυτό τον τρόπο εκατομμύρια ευρώ που θα μπορούσαν να γεμίσουν τα κρατικά ταμία.

Έτσι αντί η Κυβέρνηση να κυνηγήσει τους παραβάτες θέτει σε εφαρμογή το ΚΤΕΟ και για τις μοτοσικλέτες. Σύμφωνα με σχετικό νόμο, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2012 θα πρέπει υποχρεωτικά να περάσουν από τεχνικό έλεγχο όσοι κατέχουν μοτοσικλέτες άνω των 50κ.εκ. και αυτές έχουν ημερομηνία άδειας κυκλοφορίας μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 1998. Από την διάταξη εξαιρούνται οι τετράτροχες «γουρούνες». Αυτό σημαίνει πως από την αρχή του 2013 η Τροχαία θα μπορεί να βεβαιώνει κλήσεις ύψους 400 ευρώ στους παραβάτες σύμφωνα πάντα με το άρθρο 86 του Κ.Ο.Κ.

Αυτή τη στιγμή ήδη έχουν δημιουργηθεί στους σταθμούς ελέγχου ΚΤΕΟ ειδικές γραμμές για μοτοσικλέτες ενώ υπολογίζεται πως το κόστος για τους ιδιοκτήτες μοτοσικλετών θα κυμαίνεται κοντά στα 35 ευρώ.
aegeantimes.gr
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/09/400_26.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...