Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012

Ο πλανήτης Νιμπίρου θα προκαλέσει καταστροφές στη Γη;


Σύμφωνα με το NTV, επιστήμονες της NASA σχεδιάζουν να εκτοξεύσουν ένα «τηλεσκόπιο» στο διάστημα με σκοπό να εντοπίσουν τον μυστηριώδη πλανήτη Νιμπίρου. Κι αυτό γιατί ο συγκεκριμένος πλανήτης θεωρείται πως....


ενδέχεται να επηρεάσει την ζωή στη Γη στο κοντινό μέλλον. Διάφοροι ειδικοί εκτιμούν ότι ο Νιμπίρου μπορεί να προκαλέσει καταστροφές στη Γη ανάλογες με τα χολιγουντιανά σενάρια που όλοι έχουμε παρακολουθήσει σε διάφορες κινηματογραφικές παραγωγές κατά καιρούς. Η λίστα των... πιθανών - ή απίθανων - καταστροφών περιλαμβάνει: σεισμούς, πλημμύρες, τσουνάμι, βροχή μετεωριτών κ.α. Όλα αυτά στο ενδεχόμενο σύγκρουσης ή ακόμη και σχετικά κοντινής διέλευσης του Νιμπίρου από την Γη.

Η ανακάλυψη του Νιμπίρου έγινε το 1983 ενώ κάποιοι από τους επιστήμονες εκείνου του project έκαναν εικασίες για εξωγήινη ζωή στην επιφάνειά του. Όσον αφορά τις θεωρίες περί καταστροφών, διάφοροι αστρονόμοι στέκονται σφόδρα πολέμιοι κατηγορώντας τους επιστήμονες που τις υποστηρίζουν για ανευθυνότητα και αβάσιμες υπερβολικές εικασίες.

Προς το παρόν, οι επίσημα χείλη διαψεύδουν οποιονδήποτε κίνδυνο προέρχεται από τον Νιμπίρου μόνο για το 2012. Μέχρι νεωτέρας, αναμένουμε έναν νέο γύρο εικασιών και διαψεύσεων.
 
http://www.trelokouneli.gr/2012/09/blog-post_1472.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...