Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Κλειστά για 48 ώρες τα βενζινάδικα στα Χανιά

 Κλειστά για 48 ώρες τα βενζινάδικα στα Χανιά
«Στέγνωσαν» από το πρωί τα πρατήρια πώλησης υγρών καυσίμων στα Χανιά, καθώς οι πρατηριούχοι του νομού πραγματοποιούν 48ωρη απεργία με βασικό αίτημα τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης.
Όπως έχει δηλώσει ο πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών Βαγγέλης Κώτσος, η απεργία έχει προειδοποιητικό χαρακτήρα, ενώ η στάση των βενζινοπωλών στο μέλλον θα εξαρτηθεί από τις απαντήσεις της πολιτείας στα αιτήματα του κλάδου.
«Αποφασίσαμε να κλείσουμε για δύο ημέρες τα πρατήριά μας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις υψηλές τιμές των καυσίμων, ζητώντας να πέσει ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης, αλλά και να σταματήσει να επιβάλλεται ΦΠΑ σε αυτόν τον φόρο», δήλωσε ο κ. Κώτσος. Παράλληλα, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο οι πρατηριούχοι να μην προμηθευτούν με πετρέλαιο θέρμανσης όταν «ανοίξει» η αγορά.
Ωστόσο, παρά την απεργία, δεν έχουν παρατηρηθεί προβλήματα, καθώς οι καταναλωτές είχαν ενημερωθεί εγκαίρως και είχαν προμηθευτεί καύσιμα ενώ έχει προβλεφθεί σε κάθε δήμο των Χανίων να υπάρχει ένα ανοικτό πρατήριο. Κανονικά εξυπηρετούνται όλα τα οχήματα έκτακτης ανάγκης.
Πηγή: http://www.ethnos.gr/default.asp
http://troktiko.eu/2012/09/kleista-gia-48-ores-ta-benzinadika-sta-chania/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...