Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Βίασαν και δολοφόνησαν 29χρονη δημοσιογράφο


Το πτώμα μιας άτυχης 29χρονης Ιρλανδής δημοσιογράφου, της Τζιλ Μίαχ, που εργαζόταν στο αυστραλιανό κρατικό ραδιοφώνου του ABC, βρέθηκε θαμμένο κοντά σε ένα χωματόδρομο στο Γκίσμπορν, κοντά στη Μελβούρνη. Κανείς δεν γνώριζε τα αίτια θανάτου της νεαρής κοπέλας, μέχρις ότου...


έφθασε στα χέρια της αστυνομίας ένα βίντεο κλειστού κυκλώματος από ένα κοντινό κατάστημα της περιοχής! Στο βίντεο αυτό, οι αστυνομικοί σοκαρισμένοι, παρακολούθησαν τον βιασμό και την απάνθρωπη δολοφονία της δημοσιογράφου από έναν 41χρονο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τζιλ Μίαχ είχε εξαφανιστεί από τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου. Το βράδυ της Παρασκευής είχε βγει να διασκεδάσει με συναδέλφους της από το ABC σε μπαρ της περιοχής, ωστόσο φεύγοντας από το μπαρ, αρνήθηκε σε συνάδελφό της να τη συνοδεύσει σπίτι και έφυγε με ταξί, αλλά φαίνεται ότι δεν έφτασε ποτέ στο σπίτι.

Όταν ο άνδρας της άρχισε να ανησυχεί, άρχισε να την ψάχνει χωρίς αποτέλεσμα και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία που άρχισε έρευνες στην περιοχή.

Ο δράστης συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τον βιασμό και τον φόνο της 29χρονης.
 
 http://www.trelokouneli.gr/2012/09/29.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...