Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Verizon iPhone 4: οι καταναλωτές λένε ‘όχι’…


Consumer Reports: αρνητικές κριτικές από τη μεγαλύτερη καταναλωτική οργάνωση των ΗΠΑ για το iPhone 4…

Είναι η δεύτερη φορά που η συγκεκριμένη έκδοση με δοκιμές προϊόντων αναφέρεται αρνητικά για το δημοφιλές smartphone από το πρώτο λανσάρισμα του τον Ιούνιο. Αυτή τη φορά η αρνητική κριτική είναι για το νέο μοντέλο που διαθέτει το δίκτυο της Verizon.
Σύμφωνα με το Consumer Reports, το κινητό έχει πιθανά προβλήματα με κλήσεις που ‘χάνονται’ – το γνωστό ‘antenagate’ – και κακή λήψη όπως και η έκδοση του Ιουνίου.
“Το Verizon iPhone 4 είναι εξαιρετικά παρόμοιο με το αρχικό AT&T iPhone 4 με πολλούς θετικούς τρόπους και με σημαντική δυνατότητα multimedia, καθαρή οθόνη και το καλύτερο MP3 player που έχουμε δει σε κινητό,” είπε ο Paul Reynolds του Consumer Reports την Παρασκευή στο Electronics Blog.
“Δυστυχώς μοιράζεται την πιθανότητα για προβληματική επίδοση σε συνθήκες χαμηλού σήματος όταν χρησιμοποιείται χωρίς προστατευτικό ή θήκη.”
Το blog post έχει μεγάλη ποικιλία από κριτικής που είναι ένα βήμα… μπροστά και ένα πίσω, με θετική κρίση για τα πολλαπλά χαρακτηριστικά του κινητού (και σημειώνει θετικές κρίσεις από χρήστες) αλλά επισημαίνει πως οι εργαστηριακές δοκιμές έδειξαν προβλήματα λήψης. ception issue. Οι bloggers το ονόμασαν “the Death Grip.”
Η δοκιμές είναι αρνητική εξέλιξη για την Apple και ο COO της Tim Cook είχε πει πως η επανασχεδιασμένη κεραία του μοντέλου “θα δουλέψει άψογα.”
Μάλλον τελικά… ‘δεν’.

http://www.gadgetfreak.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...