Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Η πρόβλεψη του καιρού για την Κυριακή - Καταιγίδες και χιόνια



Νεφώσεις με τοπικές βροχές στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα οπού θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Στη Μακεδονία και τα ανατολικά ηπειρωτικά ασθενείς τοπικές...
 βροχές και ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές.

Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά τη νύχτα και το πρωί.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές και ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά. Στη Θράκη λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά το πρωί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μειον 2 (-2) έως 9 βαθμούς Κελσίου. Στη Θράκη η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 3 με 5 μποφορ απο το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά στην Ηπειρο 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με λίγες ασθενείς βροχές. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς και της Ευβοίας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νοτια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με βροχές κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα δυτικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουναπό βόρειες διευθύνσεις στα βόρεια 6 με 7 και στα νοτια 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές στα βόρεια και ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα. Οι ανεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με ασθενείς βροχές κατά περιόδους και ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και τοπικά στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...