Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011

Πρόστιμο 8.000 ευρώ για πειραγμένες αντλίες βενζίνηςΕδέησε να κάνει ελέγχους σε πρατήρια το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, εντοπίζοντας μόλις ένα βενζινάδικο που είχε πειραγμένη αντλία.


Όπως ενημέρωσε ο αρμόδιος υφυπουργός Ντίνος Ρόβλιας, το Σάββατο (26.2) εντοπίστηκε πρατήριιο το οποίο είχε δύο παρεμβατικούς μηχανισμούς στις αντλίες βενζίνης.

Με τη μέθοδο αυτή, ο πρατηριούχος αλλοίωνε τις ενδείξεις τεσσάρων αντλιών παροχής αμόλυβδης βενζίνης, εξαπατώντας τους καταναλωτές ως προς την παρεχόμενη ποσότητα.

Το κλιμάκιο μετρολογίας του υπουργείου του επέβαλε 8.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο, ενώ το υπουργείο σκοπεύει να του αφαιρέσει και την άδεια.

Σημειώνεται ότι ο πρατηριούχος, ήδη έχει συλληφθεί ενώ διεξάγεται προανάκριση προκειμένου να εντοπιστεί και ο εγκαταστάτης του μηχανισμού, για τον οποίο σύμφωνα με το νέο νόμο, προβλέπεται η επιβολή διοικητικού προστίμου το οποίο κυμαίνεται από 50.000 έως 500.000 ευρώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...