Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Σάιφ αλ Ισλάμ: Δεν έχουμε χρήματα στο εξωτερικό




"Δεν έχουμε χρήματα στο εξωτερικό. Είμαστε μία πολύ ταπεινή οικογένεια και όλος ο κόσμος το γνωρίζει", δήλωσε ο γιός του Καντάφι σε εκπομπή του ABC.

Ως "πολύ ταπεινή' χαρακτήρισε την οικογένειά του ο γιός του Καντάφι, Σάιφ αλ Ισλάμ, μιλώντας στην εκπομπή This Week του αμερικανικού τηλεοτπικού δικτύου ABC.

Την ώρα που το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ επέβαλε πάγωμα των περιουσιακών στοιχείων της οικογένειας Καντάφι ο γιός του Λίβυου ηγέτη υποστηρίζει πως η οικογένειά του δεν έχει χρήματα στο εξωτερικό. "Είμαστε μία πολύ ταπεινή οικογένεια και όλος ο κόσμος το γνωρίζει", δήλωσε ο Σάιφ αλ Ισλάμ στο τηλεοτπικό δίκτυο. "Μας κάνει να γελάμε όταν λένε ότι έχουμε χρήματα στην Ευρώπη ή την Ελβετία. Είναι μία φάρσα", πρόσθεσε ο γιος του Καντάφι.

Ο Σαιφ αλ Ισλάμ υποστήριξε επίσης οτι στη Λιβύη επικρατεί ηρεμία. "Οι στρατιωτικοί δεν έχουν επιτεθεί εναντίον κανένα πολίτη", διαβεβαίωσε και πρόσθεσε πως "υπάρχει μεγάλο χάσμα μεταξύ της πραγματικότητας και των πληροφοριών που μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης".

Απαντώντας στην έκκληση που έκανε ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε: "Κανείς δεν θα εγκαταλείψει τη χώρα. Ζούμε εδώ και θα πεθάνουμε εδώ. Είναι η χώρα μας, οι Λίβυοι είναι ο λαός μας. Σε ό,τι αφορα εμένα, εκτιμώ ότι κάνω το δίκαιο", επέμεινε υπογραμμίζοντας ότι δεν θα πρέπει να αφορούν τους Αμερικανούς τα όσα συμβαίνουν στη Λιβύη.

Το Σάββατο το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ αποφάσισε την επιβολή σοβαρών κυρώσεων εις βάρος του συνταγματάρχη Καντάφι, της οικογένειάς του και του καθεστώτος του, ανάμεσά τους και το πάγωμα των περιουσιακών στοιχείων του Καντάφι, τεσσάρων γιων του και ενός μέλους του καθεστώτος του.

Πηγη : newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...