Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2011

Να πληρωθούν πρώτα οι άλλοι«Να πληρωθούν πρώτα οι άλλοι»…Είναι πλέον γνωστό ότι ο τηλεοπτικός σταθμός Alter αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, με τις απεργίες των εργαζομένων να διαδέχεται η μία την άλλη. Όλο το προσωπικό του...
σταθμού παραμένει απλήρωτο. Μέσα σε αυτό εντάσσονται ακόμα και τα ηχηρά πρόσωπα του καναλιού. Ο Γιώργος Αυτιάς δεν διστάζει να δηλώσει ότι είναι απλήρωτος. Μιλώντας στο περιοδικό People, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, είπε πως επιθυμεί να πληρωθούν πρώτα οι συνάδελφοί του και έπειτα εκείνος.
«Πρώτα θα πληρωθούν οι συνάδελφοί μου και μετά εγώ. Πώς μπορώ να δεχτώ να μείνει απλήρωτος ο καμεραμάν, που κουβαλάει την κάμερα τόσες ώρες στον ώμο του, ο απλός δημοσιογράφος, που παίρνει 700 ευρώ, και να πληρωθώ εγώ;» είπε o δημοφιλής παρουσιαστής και πρόσθεσε: «Πρέπει να σκεφτόμαστε και το διπλανό μας, γιατί ειδικά στην τηλεόραση δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου».

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_80.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...