Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011

Πρωταθλητές στο online φλερτ οι ΑθηναίοιΜπορεί το Παρίσι να θεωρείται η πόλη του φωτός και του έρωτα, μπορεί η Βενετία να αποτελεί αγαπημένο προορισμό ερωτευμένων ζευγαριών, όμως η πρωταθλήτρια πόλη στο φλερτ δεν είναι άλλη από την...Αθήνα! Τουλάχιστον στο διαδικτυακό φλερτ...


Η ελληνική πρωτεύουσα, ήρθε πρώτη στην ''Παγκόσμια Λίγκα του Φλερτ'', η οποία κατατάσσει τις διάφορες πόλεις του πλανήτη με βάση τον μέσο μηνιαίο αριθμό φλερτ που πραγματοποιούν οι κάτοικοί τους, μέσω του site κοινωνικής δικτύωσης Badoo.com.
Στη δεύτερη θέση, ήρθε η Μόσχα, ενώ η Ρώμη ήρθε , η Μαδρίτη 31η, το Λονδίνο 57ο, το Βερολίνο 79ο και η Νέα Υόρκη 89η, ενώ συνολικά στη λίστα περιλαμβάνονταν 200 πόλεις.
Για τη διεξαγωγή της έρευνάς, το εν λόγω site ανέλυσε 12 εκατ. online επαφές φλερτ, που πραγματοποιήθηκαν μέσα σε έναν δεδομένο μήνα.

Ο μέσος χρήστης του Badoo στην Αθήνα πραγματοποιεί 25,7 online φλερτ το μήνα, υπερδιπλάσια σε σύγκριση με το Ρίο ντε Τζανέιρο (12,4), τη Βαρσοβία (12,1) ή την Πράγα (12,6) και πολύ περισσότερα από το Παρίσι (20,7), το Λονδίνο (19), το Βερολίνο (17,7) ή τη Νέα Υόρκη (16,1).

Η πρωτεύουσα της Τυνησίας, Τύνιδα, συγκαταλέγεται μεταξύ των τριών αραβικών πόλεων (μαζί με Κουβέιτ και Βηρυτό) που συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα της Παγκόσμιας Λίγκας του Φλερτ, από κοινού με τρεις πόλεις της πρώην ΕΣΣΔ (Μόσχα, Κίεβο και Μπακού) και τρεις ιταλικές (Τουρίνο, Ρώμη και Μπάρι).      

http://www.on-news.gr/2011/02/online_28.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...