Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011

Ανοίγει τις πύλες του ο Μουσείο του Αυτοκινήτου
Το Eλληνικό Mουσείο Aυτοκινήτου, ανοίγει τις πύλες του την προσεχή Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011. Το νέο μουσείο θα στεγαστεί στο καινούργιο εμπορικό κέντρο του ομίλου Χαραγκιώνη, «Athenian Capitol», το οποίο βρίσκεται επί των οδών Γ' Σεπτεμβρίου, Ιουλιανού και Πατησίων, στο κέντρο της Αθήνας.
Πολλά εκθέματα θα περιλαμβάνει το μουσείο το οποίο σε πρώτη φάση θα έχει 110 αυτοκίνητα με σκοπό να αυξηθούν στα 249.
Η συλλογή των αυτοκινήτων κατατάσσει μια πυροσβεστική αντλία του 1895 ουγγρικής προέλευσης ως το παλιότερο έκθεμα ενώ το νεότερο είναι μια Ferrari 308 GTS του 1980.
Το μουσείο θα είναι παράλληλα και ένας πολυχώρος, καθώς σε καθημερινό πρόγραμμα θα περιλαμβάνεται πρόγραμμα οδικής ασφάλειας για μαθητές και μικρά παιδιά, ενώ για τα πιο μεγάλα… παιδιά, θα υπάρχει προσομοιωτής της Formula 1. Παράλληλα στο μουσείο υπάρχει και ένα αμφιθέατρο 200 θέσεων, κατάλληλο για συνέδρια και ειδικές προβολές.
Μεταξύ των εκθεμάτων υπάρχουν και αυτοκίνητα διαφώρων προσωπικωτήτων όπως η Chrysler Ιmperial κατασκευής 1959 που ανήκε στον Ρόμπερτ Πλαντ, μέλος του φημισμένου αμερικανικού ροκ συγκροτήματος Led Ζeppelin και η Mercedes 300 SL Gullwing του Πωλ Νιούμαν.

Οι ώρες που το μουσείο θα είναι ανοιχτό για το κοινό είναι: από Τρίτη έως Παρασκευή από τις 12: 00 – 20:00, Σάββατο 10: 00 – 20: 00 και Κυριακή 10: 00 – 18:00.

Πηγη : newsbomb.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...