Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011

Όργια sex σε ινστιτούτο αισθητικής στη Θεσσαλονίκη
Σεξουαλικές υπηρεσίες πρόσφερε γνωστό ινστιτούτο αισθητικής στη Θεσσαλονίκη χωρίς να έχει την απαιραίτητη άδεια. Τι γινόταν στους σκοτεινούς θαλάμους του ινστιτούτου απόλαυσης;Στη σύλληψη δύο γυναικών, ηλικίας .35 και 40 ετών αντίστοιχα, προχώρησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων, Αρχαιοκαπηλίας και Ηθών στη...
Θεσσαλονίκη, με τις κατά περίσταση κατηγορίες της μαστροπείας και την παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων...

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε αιφνιδιαστική έρευνα που πραγματοποίησαν το βράδυ της Παρασκευής οι Αρχές σε Ινστιτούτο Αισθητικής, διαπιστώθηκε ότι η 35χρονη ιδιοκτήτρια της επιχείρησης κανόνιζε επ’ αμοιβή σεξουαλικά ραντεβού, μέσω αριθμού κινητού τηλεφώνου, ο οποίος ήταν δημοσιευμένος σε στήλη αγγελιών εφημερίδας.

Η ίδια γυναίκα, με σκοπό το κέρδος, προήγαγε στην πορνεία τη 40χρονη υπάλληλό της και διευκόλυνε την ερωτική συνέυρεση πολλαπλών προσώπων, παραχωρώντας κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο για την έκδοση της.

Από την πλευρά της, η υπάλληλος παρείχε ερωτικές υπηρεσίες σε ομαδικά όργια με επιλεγμένους πελάτες του «Ινστιτούτου», χωρίς να υποβάλλεται στους προβλεπόμενους εργαστηριακούς και κλινικούς ελέγχους και χωρίς να διαθέτει τη σχετική άδεια.

Σημειώνεται ότι επίσης, ο συγκεκριμένος «επαγγελματικός χώρος μασάζ», λειτουργούσε χωρίς την απαιτούμενη άδεια.
Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Πηγή:
korkos.blogspot.com
go-on-ssip
http://dinatos.blogspot.com/2011/02/sex_27.html#ixzz1FCSghreg

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...